Kam dát v bytě sušičku prádla?

mariti
13. kvě 2022

Promiňte trochu jiné téma než je tu obvyklé. Budu se stěhovat. Myslela jsem, že dám pračku na sušičku do koupelny, ale dnes se ukázalo, že to není z prostorových důvodů možné. Pračka bude tedy muset být v kuchyni (nadšená nejsem, ale vybírat si nemůžu) a teď kam sušičku? Do obýváku, který bude zároveň mojí ložnicí? Do pokoje k synovi? Na chodbu, kde měly být velké skříně? Měla jsem za to, že prostor, kde je sušička, má být dobře odvětrán, takže ta chodba asi není úplně to pravé ořechové. Tvoří se hodně vlhkosti, příp. co s tím? Máte někdo víc informací k tématu nebo zajímavou zkušenost ke sdílení? Předem děkuji za tipy!

misadan11
13. kvě 2022

@mariti v byte 45m2 jsem mela susicku v takovy vestavbe v kuchyni/chodbe...kondenzacni susicka dava jen teplo...takze hlavne pak to vyvetrat...alw vlhko z ni nejde..

grelen
13. kvě 2022

@mariti Ja mam susicku v predsini hned za dvermi, je tam na ni misto, mam tam teda takovou tu slim. Vedle komoda a navstevy si kolikrat ani nevsimnou 🤷‍♀️

rya
13. kvě 2022

@mariti Mám v chodbě ve vestavěné skříni sušku.

malanoha
13. kvě 2022

Máme LG pračku a sušičku 2v1. Je super 👍 A žádné vlhko z ni není..

emamaira
13. kvě 2022

Mám ji v extra malé komoře, vlhko problém není. Chodby bych se nebála.

sanoela
13. kvě 2022

@mariti mám ji v ložnici ve vestavěné skříni a vlhko není jen teplo, tak větrám a skříň nezaviram, když jede. Chodby bych se taky nebála😊

maki90
13. kvě 2022

@mariti mám pračku v koupelně a sušičku v kuchyni. Ani samotná pračka se ti do koupelny nevleze? Jinak ze sušičky vlhkost nejde, spíš bych řekla, že stahuje i vlhkost vzduchu v místnosti.

mariti
autor
13. kvě 2022

@maki90 jako takhle, na metry (spíše milimetry) se pracka vleze ale pak se tam nedá pohnout.

elesse
13. kvě 2022

Já mám v bytě pračku v koupelně a sušičku v kuchyni.Když suší, je v místnost horko, vlhko a podstatně víc se tam práší. Z tebou nabízených možností bych jí strčila do chodby a při sušení větrala...

kometkak
13. kvě 2022

Vy minulém bytě jsme měli sucičku ve vestavěné skříni na chodbě.. jen jsem musela chodit vylívat tu vodu do umyvadla (pár kroků navíc). Teď ji máme normálně v kuchyňské lince místo jedné skříňky, ale zvažujem přestavbu.. bojler co je nad pračkou v koupelně až ke stropu a naležato. Pod to susišku a dole pračku.. Ale musíme předělat ten bojler, kvůli tomu, že teď je to válec svisle, tak se tam susička nevejde..

martt
13. kvě 2022

@mariti Také jsme řešili a nakonec jsme sušičku dali do vestavěné skříně na chodbě. Sice se po každém sušení musí vylévat, ale není to tak hrozné.

malenka3
14. kvě 2022

Sušičku nemám, ale když jsem o ní přemýšlela, dostala jsem radu, ať ji necpu do šatny nebo do ložnice, že z ní je dost prachu. Takže jsem to u nás vzdala, jinam bych ji nemohla dát.

bessinka
14. kvě 2022

@mariti máme též málo místa.máme ji v chodbě nad pračkou a vše ok.máme to tak už 3,5 roku

mrs.duck
14. kvě 2022

Taky bojuju s místem 😏 První rok jsem měla sušičku v obývako-ložnici, byla za dveřma, takže případným návštěvám úplně na očích nebyla. Ale i kdyby ano, je mi příjemnější, když návštěva uvidí sušičku, než aby koukala na sušák se sušícím se spodním prádlem...
Teď ji mám v komoře s oknem, hned vedle koupelny. Ale ještě to asi není její finální místo 😁

andelka
14. kvě 2022

Máme v kuchyni všechny spotřebiče.. myčku, pračku a na ní sušičku.