Sedací souprava na kuřích nohách. Zkušenosti?

rozitta
20. črc 2020

Ahoj maminky, prosím Vaše zkušenosti se sedací soupravou na dřevěných nohách ( tip jako na obrázku). Má někdo doma něco podobného? Nebo Vaši známí? Nestěžují si? Mám obavu, když na ni dosedne můj 100 kg muž, tak se to celé rozjede😀 děkuji.

lpch
20. črc 2020

Promin, ze neodpovidam primo na otazku ohledne sedaci soupravy, protoze ji nemame, ackoliv se mi moc tento typ libi. Kazdopadne mame na takovych nozkach postel (jsou celkem 4), manzel ma 115 kilo, ja 65, deti dohromady 30 kg a po trech letech pouzivani je vse v pohode 🙂 u sedacky bych se proto tez nebala.

rozitta
autor
20. črc 2020

@lpch děkuji za zkušenost 🙂👍

marti89
20. črc 2020

Ty nožky se dají případně vyměnit za kovové a jestli máte robotický vysavač, krásně to pod tím projede, nebo i vytřete.

elsy3
20. črc 2020

@rozitta My máme rozkládací gauč na kovových nohách. Vypadá to dobře, dobře se s tím manipuluje, ale pořád zpod gauče něco vytahuju. Malý pes, který se pod něj vejde, nám tam nosí všechen bordel (kapesníčky, papírky, tužky), prostě vše co najde a rozhodne se rozkousat. Dcera tam prozmenu hází všechny hračky, takže věčně hledáme kosticky, balónky apod. Při rekonstrukci půjdeme rozhodně do gauče bez noh 😄 ale pokud se vám líbí, směle do něj 🙂

purplerain
20. črc 2020

Máme už spoustu let tento typ a vydržela zatím úplně všechno. Jediná nevýhoda je s těmi hračkami pod ní.

gembula
20. črc 2020

Hlavne prosim nekupujte primo tuhle. My jsme ji meli a po roce jsem ji venovala za odvoz! Strasny kram :(. Doporucuji sedacku nekde poradne vyzkouset. Nozicky by nemely byt problem, unesla u nas 2 stokilove lidi najednou ;)

rozitta
autor
21. črc 2020

@gembula děkuji 🙂 👍