Vysavač - jaký pořídit? Robotický nebo klasický?

kristyna1088
12. črc 2021

Ahoj,prosim Vás o radu. Potřebuji koupit vysavač a mám dilema jestli robotický nebo klasiku. Jak jste na tom vy, který máte? Děkuji 😉

marselina
12. črc 2021

@kristyna1088 ahoj, mam roboticky který zároveň i vytira, ovládání přes mobil když nejsme doma a maximální spokojenost. Nemenila bych

kecupka66
12. črc 2021

Já mám teď nově robotický, ale mám I klasický, protože na některá místa se robotický vysavač prostě nedostane. Jinak s tím robotickým jsem se sžila hodně rychle, je úžasný a kolikrát ani nechápeš, kolik je toho schopný posbírat. Hlavně na koberce je skvělý-mohla bych doma koberce vysávat i hodinu tím klasickým vysavačem a potom tam pustím robota a stejně nasbírá plný zásobník..🤣😅

cherie24
12. črc 2021

@kristyna1088 taky se chystám koupit robotický, protože už mě to nebaví po tom velkém domě pořád běhat s vysavačem. Vedle jdou s holkama ven a zapnou vysavač, to závidím, ale bez klasického bych se neobešla. To souhlasila i švagrová. Gauč, jídelní židli nebo i dost míst robotický prostě nevyluxuje 🤷 chce to oba když už nebo bych šla do klasiky, když jeden.

atekram42
12. črc 2021

Určitě ne pouze robotický, když už ten, tak zároveň i klasický, každý má jiné využití. Ten robotický je fajn, vysaje, vytře, ale ne všechno a poměrně pomalu. Když potřebuji třeba narychlo někde něco vysát, tak bych se bez klasického neobešla.

jane46
12. črc 2021

Oba 👍 a ještě jeden tyčový 2v1 😅

jjasmina
12. črc 2021

@kristyna1088 já bych volila klasiku, robot se všude stejně nedostane

misulkaa1
12. črc 2021

My mame klasicky i roboticky. Pred pul rokem jsme poridili od karcheru podlahovou mycku a bez ni uz ani ranu! Kolem nas uz si vsichni taky koupili tento vytirac a vsichni jsou maximalne spokojeni. Vysava a vytira najednou, netaham se se snurou a je to rychlovka. Navic vysava i vytira opravdu kvalitne.
Takze roboticky uz vubec nepoustim a radeji rychle vytru i vysaju s timto a je hotovo.

felixfelicis
12. črc 2021

Mame oba dva, na vydávání robotickym vysavačem je potřeba uklidit podlahu od dětských věcí a to je pro me během dne v obýváku a kuchyni nereálné, když tam zrovna děti něco vysypou, takže tam luxuju vzdycky klasikou. Na pokoje a chodbu máme robota a přesně je fajn, že ho pouštím, než odejdeme na procházku. Mame manželskou postel z jedné strany u stěny a klasickým vysavačem se tam moc nedostanu, na to je zase dobrý ten robot.

hojda
12. črc 2021

Řekla bych, že jen s robotickým člověk nevystačí. Robota beru jako doplněk klasického vysavače.

marketka_m
12. črc 2021

a jaké značky máte dámy?

barmil
12. črc 2021

@jane46 přesně, mam klasiku, robota a tyčový a užití u nás najdou všechny

zelenaesmolda
12. črc 2021

@kristyna1088
jestli mate koberce koupila bych klasicky.Pokud mate podlahy tak bych koiupila ten tycovy 2v1,za me uplne skvela vec protoze je lehky,bezdratovy a treba na drobky na stole nebo pod stolem staci vytahnout ten prirucni.Jenom si dej pozor na vydrz baterky.

kecupka66
12. črc 2021

@marketka_m já mám Ecovacs Deebot U2 PRO..😊

lovemusicsun
12. črc 2021

Podle mě jen robotický mít nemůžeš, občas musíš ten klasický vytáhnout. My jsme chvíli ten klasický neměli, když se rozbil, a hodně jsme aspoň používali ten ruční, který máme v kuchyni. Jinak robotický je super a bez něj bych už nechtěla být. Vždy když opouštím byt, tak ho pouštím a přicházíš do čistého. Navíc mě to donutí posbírat všechny hračky atp. Máme Roombu. Pak máme tyčový Dyson na klasické vysávání.