Domečková postel. Ano či ne?

atekram42
1. dub 2021

Ahoj, momentálně vybíráme postel pro dvouletou dceru a celkem se nám líbí domečková. Kdo s ní máte zkušenosti, opravdu to stojí za to? Nejen, že jsou ty postele pěkně drahé 😁 ale četla jsem už i názor, že se to třeba špatně povléká. Tak by mě zajímalo, kdo ji máte, šli byste do ní znovu? Je to pro děti opravdu tak skvělé nebo je to spíš zbytečnost? Předem díky za názory 🙂

pipi_puncocha
1. dub 2021

Ne, my ji máme od Benlemi, drahá je jak prase a za mě je to fakt šmejd, strašně vrže, máme ji rok a manžel tak ob den říká, že ji spálí.😀 synovi je úplně lhostejná, jen jak je to dřevo měkké, tak je všude promáčklá od kladívka.

biciklissie
1. dub 2021

Nemám, ale zkoušeli jsme na prodejně ve Scontu a hrozně to vrzalo. A pak bych ještě zvážila velikost manžela. Ten můj má 190 cm a moc se netváří k, že tam spolu sedí, polehavaji a čtou. Že se tam bude krčit.

barmo
1. dub 2021

My synovi koupili domečkovku k druhým narozeninám a pecka. Ale máme jí teda od truhláře. Nějakou tu předraženou z netu co pak v závěru není kvalitní bych nechtěla🙂

leeniik01
1. dub 2021

My mame od Elis design, kupovali jsme ji pro dvou a pul letou a mohu doporučit. Je z ni nadšena a odnaucili jsme ji tim spat u nas v posteli, prijde az k ránu a nebo vubec 😀🤭

95newmommy2020
1. dub 2021

To je teď nějaký trend ? To teď maj skoro všichni. Což je pro mě vždy spis signál k tomu, touhle cestou nejit. Jinak kamoska ji teda má pro skoro 2 letou, je zatím spokojena. Jen ta montáž rikala ze byla horší. Kolem má radši ještě mantinel. Druhá ji má také pro 16 měsíčního a tam úspěch zatím neslaví. To muže být tím, že ještě není na to dítě připraveny.

atekram42
autor
1. dub 2021

@pipi_puncocha 😃

@barmo můžu se zeptat, zda ta od truhláře vychází podobně jako ty z netu nebo je to dražší?

zelenaesmolda
1. dub 2021

@atekram42
Ja bych do ni nesla,za par let to omrzi a teenager fakt nebude chtit v pokoji mit domecek.Navic vyvysena postel se spatne povlika.

loylii
Autor odpověď smazal
Zobraz
loylii
1. dub 2021

máme a pecka. Stala 3800 i s matraci. Večer lezim s dítětem☺️ Kupovali jsme na Favi

cherie24
1. dub 2021

@atekram42 my ji máme zadanou u truhláře a bude příští měsíc a moc se na ni těšíme teda 🙂 ale tu co jsem si vybrala stojí skoro 17 tisíc a od truhláře ji máme za 7 a to ještě ve větším rozměru než je ta z internetu a upravenou přesně na míru pokojíčku. Budu tam spát v noci s ní, tak jsme chtěli bytelnější a prostornější. A že se bude hůře převlékat, s tím počítám, ale i tak jsme se pro ni rozhodli. Ještě nám na ni babička ušije mantinely a střechu a bude to top strop 😍 malá si i domečkovou postel zkoušela a byla z ní úplně nadšená a a nám se teda taky líbila, tak jsme zašli za truhlářem to domluvit 🙂

cherie24
1. dub 2021

@atekram42 a ještě jsme mu teda říkali, aby to udělal z nějakých pevnějších materiálů, aby se v tom ideálně prostřídalo více dětí v budoucnu, tak uvidíme, jestli to bude mít úspěch 😁

ema90
2. dub 2021

Sestra ma pro obe deti (6 a 3 roky) a super. Spali jsme v nich i my s partnerem, kdyz jsme zustavali na navsteve pres noc. Mladsi tam ma copankovy mantinel, starsi na “strese” nejaky blikatka. Deckam se to libi.
Ale taky si je nechali vyrobit na zakazku.
Nevrzou, jsou bytelny a vypadaji hezky.

Pak ji ma jeste svagrova, nevim presne odkud, ale klasiku kupovanou z obchodu nebo eshopu a to uz takova hitparada neni.

loylii
2. dub 2021
atekram42
autor
2. dub 2021

@zelenaesmolda s tím počítáme, že jako teenageři budou mít už jinou postel, každý nejspíš nějaké dvojlůžko ve vlastním pokoji, jde nám teď o menší dětskou postel, když bude časem v jednom pokoji víc sourozenců.

Každopádně všem moc děkuji za odpovědi 🙂 Zatím mi z toho vychází, že když už, tak raději od truhláře. Ale otázka, zda vůbec, zůstává 😃

barmo
2. dub 2021

@atekram42 vyšla nás se vším všudy na 12tisíc a je to smrkové dřevo🙂

atekram42
autor
2. dub 2021

@barmo děkuji 🙂

tulikiss
2. dub 2021

mame tuhle, jen jsme oddelali tu predni tycku a naprosta spokojenost

journals
2. dub 2021

Máme z Benlemi a přijde mi kvalitní, odolná, masivní. Mám k ní jen jedinou připomínku a to že místo mezi zábranou a matrací je moc velké (ideální na prostrčení dětské hlavičky), takže to rozhodně chce mantinel. Matraci jsem brala jinde, ale co jsem ušetřila na matraci, to jsem dala za mantinel. Máme rozměr 160x90 cm a přijde mi ideální. Syn má dva roky, s postýlkou počítám na dobu než půjde do školy, pak dostane velkou a tuhle podědí někdo jiný.
S cenou to je jako se vším - v některých případech vyjde líp truhlář, někdy bude levnější sériovka. Není postel jako postel. Určitě jí nějaký kutil dokáže vyrobit i za pár korun a truhlář za desetitisíce. Záleží na mnoho faktorech.

zrzkaaa
5. dub 2021

Máme z Postýlkova a je krásná, bytelná, nevrže. Zaplatili jsme si i montáž za tuším 600 Kč, pánové to vynesli do bytu (3. patro bez výtahu) a asi za půlhoďku to měli hotovo.

crazyangel01
31. kvě 2022

Asi záleží jak kterou 🙂 pokud bych měla brát domečkovou, tak bych zvolila nějakou vyšší - ne ty menší, abych si do ni v pohodě lehla i já nebo mužský a hlavně, aby nás unesla! 🙂 Máme tuto z Postýlkova a je fakt bytelná z masivu.

voborilovav
2. čer 2022

Kamarádka má pro Miušku tuhle a je z ní nadšená, taky z Postýlkova

lukaca22
8. lis 2022

Dobrý den,
rád bych všechny maminky i tatínky varoval před webem domeckova-postel.cz. Nenechte se napálit jako my. Jde o podvodníky, kteří si nechají postýlku předem zaplatit a pak už ji nedodají. My měli termín dodání konec června 2022. V září jsme začali tušit, že máme problém. Obchod téměř nekomunikuje, pak slibuje, že postýlka je již vyrobená, čeká na smontování, lakuje se, odeslala se apod. Koncem října jsme již přišli na to, že jsme přišli o skoro 19 tisíc. Při podrobnějším hledání je internet plný špatných recenzí na tuto firmu. Bohužel při objednání nám stačily recenze na jejich webu a facebooku, u kterých jsme až příliš pozdě zjistili, že jsou falešné. Špatné zprávy si web ihned maže a dobré si s největší pravděpodobností vkládá sám.

pepacerny
Odpověď byla odstraněná
Zobraz