Nový dětský pokoj - Brno

bobik11
18. čer 2016

Chceme zařídit nový dětský pokoj (pak i vestavné skříně do chodby) a řešíme nábytek. Máte někdo recenze či zkušenosti s šikovným TRUHLÁŘEM? Nebo kde nakoupit kvalitní nábytek (Ikeu nechceme - kamarádce se po skoro 5ti letech nábytek jak v dětském pokoji, tak v ložnici rozpadá, ale nemusí to být samozřejmě problém každého). A taky mě zajímá z jakého materiálu nábytek máte, nebo jaký doporučujete, nebo nedoporučujete - ať na tom hned nejsou zářezy, rýhy a pod. Chceme, aby to zkrátka pěknou řadu let vydrželo 🙂 děkuji za tipy a rady.

naty
18. čer 2016

Výborný truhlář je p. Žižlavský z Rosic. Dojíždí do Brna, ceny normální, provedení super. Doporučuju jak materiál překližku, dá se sehnat levně, my z ní máme i samonosné schody, kdo neví, nepozná to od masivu. Ale s těma rýhama nevím, chová se jako klasické dřevo, takže se dá samozřejmě i poškrábat.

mirca01
5. črc 2016

Jestli je to jeste aktualni, vedela bych o jednom moc sikovnem truhlari kousek od Brna. Kdyz tak pisni, rada poslu kontakt a i foto jeho prace.

bobik11
autor
6. črc 2016

@mirca01 ano stále aktuální 🙂 Prosím prošli. Děkuji 🙂

mirca01
6. črc 2016

Ahoj, mas FB? Poslala bych Ti odkaz na stranky,kde je jen mala ukazka (melo by to pry fungovat i kdyz ty sama profil nemas, je to verejne dostupna stranka
https://www.facebook.com/Dřevěný-svět-164025226... JInak neni problem poslat tel. cislo. Dela ze dreva vse, od hracek pres nabytek az po schody a pergoly.

bobik11
autor
7. črc 2016

@mirca01 ano mám fcb, tak případně mohu zaslat zprávu. A musím říct, že to vypadá opravdu krásně. My to zatím dáváme všechno dohromady, ale moc díky za kontakt, bude se hodit 🙂

mirca01
7. črc 2016

Kldine pisnete, urcite rad odpovi. 🙂