Postel a matrace pro teenegera. Co je praktičtější?

montinka12
14. srp 2019
Uživatel montinka12 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od montinka12.

Zdravím, budeme vybavovat nový pokojík pro syna. Mám představu, jak by měl vypadat (i syn zázrakem souhlasí s mou představou) 😀
Ale nevím jaký rozměr postele mu vybrat. Klasiku 200x90 nebo větší 200x140cm? Co myslíte, že je praktičtější? Moc se mi líbí sety na i-matrace.cz - celý komplet postele, matrace i roštu, ale jen v rozměru 200x90cm.
Díky za každou radu i doporučení 🙂

bvl
14. srp 2019

@montinka12 Kolik je synovi? Myslím si, že je vhodnější 200x140. Asi to nebude úplně praktičtější z pohledu na povlečení, prostěradlo... Určitě se ale v nabídce bude také dát vybrat. Řekla bych, že si za pár let přivede domu slečnu, která u Vás bude přespávat a na posteli 200x90 se spolu asi 2x dobře nevyspí. 😊

pipi_puncocha
14. srp 2019

Určitě tu větší. Já jsem dostala velkou postel když mi bylo 14 a úplně jsem ji milovala. A mám ji u mamky doteď, když přijedeme s manželem na noc.

nik1
14. srp 2019

Určitě tu 140x200, je pohodlná pro jednoho i pro dva. Je prostě super mít letiště. Prostěradlo se dá sehnat v pohodě a jinak stačí klasický polštář a peřina.

mariefiura
15. srp 2019

Super, to moc dekuji za rady. Na strankach imatrace.cz jich maji mraky, tak snad poradi, ktera je ta prava ☺ Kdyz jsme tam kupovali s manzelem tak super ☺ ale asi pujdem do klasiky penovky.

zelenaesmolda
15. srp 2019

@montinka12
ja bych urcite volila letiste.za par let dospeje,bude si domu chtit privest slecnu treba na noc a nebudou se mackat na posteli pro jednoho.
Jinak bych urcite koupila jednu matraci v celku nez dve a nechala ho vybrat,musi si sam odzkouset na cem se mu bude dobre lezet,pres net bych matraci urcite nekupovala.
A dobre je kdyz ma matrace sundavaci pratelny potah,hodne prakticke.

mariefiura
16. srp 2019

Diky, za radu. Trochu jsem to prozkoumavala a pry takove to zkouseni matraci v obchode nema vyznam. Chce to vyzkouset aspon 4 noci, aby to clovek poznal. Na tech strankach imatrace maji i akce, ze to muzete doma zlouset az 30 noci. Nevim jak to funhuje, ale zni to zajimave ☺

zelenaesmolda
16. srp 2019

@mariefiura
tak v obchode aspon poznate jeslti je matrace moc mekka nebo moc tvrda,jestli se vam na ni pohodlne lezi tam tak je vetsi sance,ze se vam na ni bude lezet dobre i doma.
a k tomu 30 dennimu zkouseni matraci tak me se to nelibi,oni ty matrace potom totiz zlikviduji z hygienickych duvodu,pro zivotni prostredi mi tohle prijde jako nehorazna rozmazlenost nas Evropanu kdyz si uvedomim,ze pulka populace spi nekde v siti nebo na zemi ve slumech...

mariefiura
21. srp 2019

@zelenaesmolda to jsem si myslela taky. Ale pry ty matrace maji na sobe zkusebni obal. Takze kdyz se nerobali, tak se asi potom vymeni treba jen ten potah. Urcite nevyhazuji cele matrace... Slysela jsem, ze i ty pouzite vsechny obchody nevyhazuji, ale prave se daruji potrebnym. To by jimal byly smetaky plne "novych" matraci 😀 Kazdopadne matraci uz mame objednanou. Tak jestli vas to bude zajimat, rada napisu jak to dopadlo. Sama jsem zvedava , protoze jsem objednala jinou nez mame s manzelem 😉

zelenaesmolda
21. srp 2019

@mariefiura
to se mi moc nezda,co kdyby tam byly treba stenice?to obal fakt nezachrani.
ja jsem se na to ptala v dormeo prodejne a bylo mi receno,ze je likviduji.
Na smetak se to nevozi,pali se to nebo jinak likviduje.

mariefiura
2. říj 2019

Tak se jdu s Vámi podělit o zkušenost. Po konzultaci s paní na telefonu jsem objednala matraci na i-matrace.cz - Lima a velkou 140cm. Druhý den mi ji už vezli až domů (jinak nevím, jak bych takovou matraci přepravovala - leda na vozíku 😀) A je super!!! Vlastně se teď manžel pere se synem, kdo ji víc potřebuje 😀

jajulin
2. říj 2019

Proč mi to celé zavání jako skrytá reklama? Přijde mi, že příspěvek byl založen pouze za účelem propagace jednoho konkrétního eshopu. Jinak mi nejde do hlavy, proč je ten obchod tolikrát zmiňován.

mariefiura
3. říj 2019

@jajulin asi proto, že jsme tam tu matraci kupovali...? Jestli máte zkušenost s jiným obchodem, ráda si ji vyslechnu...

zelenaesmolda
7. říj 2019

@mariefiura
ze vam dopravi matraci domu je naprosty standard a kupovat matraci bez vyzkouseni pres eshop?tak tohle nepochopim...