Robotický vysavač za rozumnou cenu na psí chlupy

adyynka
6. črc 2019

Zdravím, doporučíte mi nějaký opravdu dobrý robotický vysavač za rozumnou cenu? Hlavně kvůli psím chlupům, děkuji. 🙂

kekita
6. črc 2019

@adyynka jednoznacne xiaomi-nejlepsi pomer cena-vykon. Ted uz se prodava kolem 6000 a ma wifi a orientuje se pomoci laseru, velka vydrz.

adyynka
autor
6. črc 2019

@kekita k čemu je dobra ta WiFi na vysavaci?

kackaw
6. črc 2019

@adyynka no asi jen k tomu, ze ho muzes ovladat na dalku, treba z prace...

kackaw
6. črc 2019

@adyynka jinak 2 kolegyne xiaomi maji a obe chvali, mam hi na seznamu, co poridit do domacnosti...😂

janik01
6. črc 2019

Ahoj, mám asi měsíc Xiaomi Roborock Sweep One S50, je zároveň i s mopem. Jsem s ním moc spokojená, krásně vyluxuje i setře prach. Ovládání je přes telefon, na něm se ukazuje i trasa luxované plochy.

malenka3
6. črc 2019

Přidávám se ke xiaomi, mám ho 2 týdny a miluju ho. Mám ten u na mokro, takže stojí 10 tisíc, ale jen na sucho bude levnější.
WiFi máš na spárování s mobilem, bez toho využiješ tak 20 procent toho, co ten vysavač umí, jen zapneš a vyluxuje vše, kam se dostane. S ovládáním přes mobil můžeš načasovat, kdy má uklízet, nastavit mu zónu, kde má uklízet, aniž bys ho musela někam nosit, nastavit zónu / čáru, kam naopak jezdit nesmí, máš tam ukazatele opotřebení filtrů, to vše bez mobilu neuděláš.

malenka3
6. črc 2019

@janik01 můžu se optat, když je v docku a je nabitý, svítí vám? S kamarádkou jsme kupovali ten samý ve stejném obchodě a jí zhasne po nabití a nám svítí (jen přestane po dobití blikat).

fyii
6. črc 2019

@adyynka Robzone a i trosku.vytre:) mame ho asi 10 rodin pribuzni, kamaradi a spokojenost. Cena cca 10 tisic. Prodavaji je jen.pres jejich web, vysava super, vytre prach a lehky ster ok, kdyz je zadupany flek, tak to spatne, ale to i mopem musi clovek trosku pritlacit 🙂 vyzkousela jsem ruzne a tento pomer cena x vykon spokojenost

sarka49
6. črc 2019

Mam doma nekolik let irobot roomba 886 a jsem spokojena

sarkoc
6. črc 2019

Já mám asi dva měsíce Evolveo i s mopem a neměnila bych 🙂

nikolab20
6. črc 2019

Mám asi pul roku teslu a i vytira. Jsem moc spokojena a nemenila bych

zmrz_lina
6. črc 2019

Pokud chceš takový, co fakt vezme psi chlupy, tak leda ten do ruky a rucne. Měli jsme iRobot, žádný levný kus, a psi chlupy nezvládal vůbec. Celkově to dost nezvládal, takže šel po chvíli z domu. Za mě zbytečně vyhozený peníze 😉

tervi
6. črc 2019

@adyynka Máme iRobot Roomba 696 a mopator Braava Jet 240. Jak bylo uvedeno výše, když chceš něco takového, jedině s WiFi, abys ho mohla ovládat na dálku. Já jsem spokojená. Mopator jede denně, akorát jsou drahé na něj utěrky. Vysavač je fajn, jede také denně. Jen by mi bodla druhá nabíjecí stanice. Nosit ho z patra do patra kvůli nabíjení je opruz.

tervi
6. črc 2019

@zmrz_lina Asi jde také o to, jaké psí chlupy... Mopsí chlupy naše Roomba zmákne s přehledem.

adyynka
autor
6. črc 2019

No 10 tisíc investovat momentalne nechci. Budeme ho potřebovat hlavně tak na 2 měsíce pak už bude hafan venku. Tak nepotrebuji nic drahyho.

zmrz_lina
6. črc 2019

@tervi kombinace 2 labradoři a 1 kocour byly těžce nad jeho síly. A to i v nelinacim období, kdy mi psi pustí pár chlupů.

janik01
7. črc 2019

@malenka3 v návodu píší, že když je napojený na dok, tak svítí a nejde ani vypnout. Takže mi také stále svítí. Když ho chci vypnout, tak ho vytáhnu z doku a vypnu.

bara456
7. črc 2019

@adyynka Máme irobot, je skvělý pomocník. Strejda nedávno kupovat xiaomi a je taky super a levnější i když irobot je prostě držák, mamka ho už má xlet, jak dlouho vydrží xiaomi zatím nevíme 🙂

kekita
7. črc 2019

@adyynka Myslim ze to nebude jenom na 2 mesice 🙂 jakmile si na to zvyknes, tak uz nebudes chtit nikdy jinak. Navic nemusis tak casto vytirat, ptz ja vytiram po jeho vysati uplne cistou vodou. Kdyz jsem vysavala vysavacem, tak jsem vzdy mela vodu cernou a navic se me tahali za mopem zmolky z prachu-to u neho neni. Fakt jsem spokojena a mame neustale uklizeno.

malenka3
7. črc 2019

@janik01 super, myslela jsem si to, tak to má něco blbě kamarádka, možná to měla blbě v dokovací stanici.

kristyna233
7. črc 2019

Mám tenhle ani ne za 2 tisíce a jsem s ním spokojená ☺ 👍

erikamaj
8. črc 2019
karoczde
8. črc 2019

Máme tento.. na takový to mezivysavani v týdnu je úplně super. Máme doma kocoura..

erikamaj
27. pro 2019

XIAOMI mame my doma a jsem spokojena.. byl levnejsi nez ostatni a pracuje dobre https://vas-pomocnik.cz/vysavace/ aj v testu vysel dobre, proto jsme si ho poridili .. a ted chci jeste s ten s mopem.. nec muzu mit nohy na stolu a piskat si haha