Skříně do dětského pokoje. Které firmy nebo stránky byste doporučily?

niheb
1. srp 2020

Konečně se odhodláváme k vybavení dětského pokojíku - a protože malá stejně tráví čas zatím hlavně s námi, chceme začít zlehka, hlavně skříněmi na uložení oblečení a hraček, se kterými si zatím nehraje. Postel nebo stůl zatím nehoří 🙂
Chceme skříně až ke stropu, takže to bohužel vyloučilo Ikeu, i když se nám jejich systémy celkem líbí...
S jakými firmami nebo stránkami jste byly spokojené vy 🙂 ?
Postupně pročítám jeden web za druhým, ale není nad osobní zkušenost a radu 🙂
A krásné léto všem!

martt
1. srp 2020

@niheb My jsme velkou šatní skříň i s nástavbou nahoru kupovali do loznice v Jamallu. Mame ji už 9 let přežila jedno stěhování a je docela bytelna. Dětský pokojík jsme si nechávali dělat od truhláře, skříně máme až na nahoru, ale dole máme suplata coz mi přijde praktičtější na to hrabání hraček, ale i v oblečení. Zkusím najít foto jestli chceš.

niheb
autor
1. srp 2020

@martt Je tak jo, prosím, hledám inspiraci... 🙂

martt
2. srp 2020
martt
2. srp 2020

Vedle to jsou schody k dvoupatrovce🙂. Až se kluci vzbudi vyfotim i otevřenou. Ale nelekej se mají ve skřínich a v suplatech bordel 😀. V dolních 3 suplatech mají hračky a ve dvou horních suplatech mají oblečení. Nad suplatama je klasická policová skříň. A vedle ta užší skříň je taky policová.

martt
2. srp 2020
niheb
autor
2. srp 2020

Teda, hezké to mají! A takové schody k posteli taky časem plánujeme 🙂 Moc děkuju 🙂

puhelin
2. srp 2020

My mame cely pokojik sestaveny z kusu Ikea Stuva. Tzn. i satni skrin. Pro me je idealni, ze je variabilni. Deti si sami uklizi obleceni, protoze na neho dosahnou. Nastavec pozdeji dame dolu a budou mit vesak zvyseny. Pouzivam pouze tyc na raminka a dratene kose. Police nemam v satni skrini rada.