Teepee.Nejsou to vyhozené peníze?

qwertzuiopas
26. bře 2020

Kdo máte doma dětský teepee stan , koupili by jste ho znovu? Hrají si tam Vaše deti nebo jsou to vyhozen3 peníze a je to jen na okrasu?

Děkuji

adinka19
26. bře 2020

@qwertzuiopas ahoj, nase mala (14mesicu) si v nem nehraje (jednou do nej vlezla a dal nic), ale zrejme je na to jeste malinka 🙂.

puhelin
26. bře 2020

Moje trileta ho ma otoceny vchodem zady ke dverim do pokojiku a chodi si tam cist, nebo hrat, schovava se tam pred mimi brachou. Dokud byl otevreny ke dverim, nebavilo ji to v nem.

sivima
26. bře 2020

Já bych ho asi znovu nekoupila. Teď ho máme schovaný a plánuji ho vytáhnout zase za pár měsíců, to je bude chvíli alespoň bavit, nebo jim ho dáme na terasu. Ono každé dítě je jiné, ale naše holky (5 a 3 roky - teepe máme cca 3 roky) nějak nebere.

amis24
26. bře 2020

Holka tam strávila dětství, chodila tam na nočník, hrála si, odpoledne odpočívala a schovali jsme až s nástupem do školy. Kluk tam byl tak jednou🤷🏼‍♀️ takže je to o dětech, jak je to zaujme, jak mají rádi soukromí atd..

eithelwing
26. bře 2020

My měli stan, extra dceru nezaujal a navíc nebyl nejšťastnější tím, jak byl vyroben. V jeslích mají teepee a miluje ho. 🙂 Takže asi záleží na náladě a různých okolnostech.