Bodavá bolest na pravé straně břicha ve 34tt

iwa83
8. říj 2014

Ahoj holky, mám problém, dnes jsem se málem složila na ulici, začala mi hrozně bodavá bolest na pravé straně břicha, nedalo se to rozdýchat a ani jsem nemohla pořádně jít. Jsem ve 34. týdnu těhotenství, nevíte, co to může být, opravdu se to nedalo vydržet. Přestalo to tak po 2 minutách a za 10 minut znovu, pak už nic. Jen když se pohnu, tak mi tam zabodá. Děkuji za odpovědi. Iva

maminka92
15. říj 2014

jsem ve 32+5 , taky mám takové bodavé bolesti, prý to je tím jak prcek dole kroutí hlavičkou. kolikrát se musím zastavit a hekám, takový pocit jak by mě tam někdo bodnul nožem. mám to tak 2-4 za sebou.

luciene1
15. říj 2014

Mám to taky,taková řezavá bolest na pravé straně úplně dole,lekla jsem se,aby to nebyl slepák. Jsem v 32.týdnu. Nejvíc to mám v noci, když se přetáčím z boku na bok.

bielamacka
17. říj 2014

Já jsem ve 33tt a oboje už jsem párkrát pocítila - jak během dlouhého stání nebo chůze, tak i třeba když se nešikovně obrátím nebo posadím. Potom to taky někde přejde v takové brnění a pálení - je to napravo dole, kousek nad tříslem. Doktorka mi na kontrole říkala, že to je jednak z toho, jak ta stále se zvětšující velikost a váha miminka tahá za ty děložní vazy a taky je možné, že tam to dítě prostě opírá nějakou končetinu o nějaké nervy nebo vazy.

bielamacka
17. říj 2014

@luciene1 slepák už mám vyndaný a ta bolest se s touhle fakt nedala srovnat.... tohle je fakt ještě k pousmání, tam z té bolesti se člověk mohl počůrat 😀 tohle je fakt ještě sranda....

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru