Bolest břicha, je to střevní chřipka?

terezapos
5. bře 2018

Ahoj prosim treba pordite od ctvrtka me boli bricho ale nw porad jsou to navalove stavy. V sobotu jsem so vzala probiotika bylo trochu lip dnes v noci bolest hrozna ale nic a na podruhe jsem mela ridsi stolici pak dobry ale ted me zas boli vzala jsem si projimadlo uz je to 40 minut a jeste nic. Deti maji ridkou stolici 2x denne myslite ze to je strevni chripka nebo mam plasit? Dekuji moc za rady

lv
5. bře 2018

Probiotika si dávejte denně, po dobu potíží a pár dní po, projímadla určitě ne. Může to byt střevní viroza, řešit ji probiotiky+dietou. Pokud by nastoupila horečka, raději bych šla k lékaři.

priefi
5. bře 2018

@terezapos pokud mas moznost, zajdi si rovnou k lekari, kdyby to bylo akutni, je lepsi drive nez pozdeji. Pokud to jsou jen problemu typu vetry, strevni chripka, tak Ti dr.rekne hned, ze ok. Oni poznaji, kdy to je pro ne banalita a kdy uz je ve hre neco horsiho 😉 kdyz tak zkus chirurgickou ambulanci, kdyby to byl nejaky problem, obvodak Te posle tam, takze zbytecna ztrata casu jit k obvodakovi, pokud nema sono.