Bolest levého vaječníku a podbřišku

hnby
10. srp 2018

Ahojky holky, chtela bych se zeptat, zda mate zkusenosti nebo nejakou radu. Od brezna neberu HA. MS pravidelna. Ovulaci nesleduji. S manzelem se cca 2.mesice snazime o mimi. Za tyden mam dostat Ms po 28 dnech. Sexik pravid. kazdy druhy den. Ted mam uz asi 3 den vecer zaludek na vode a druhej den me poboliva na levem vajecniku, postupne se bolest presouva do podbrisku. Bolest lehce dnes i pri curani a v leze dost intenzivni. Prosim mate nejake zkusenosti, napady co by to mohlo byt. Vcera jsem delala ovu test a byl negativni. O vikendu jedu pryc a dnes gynekolog neordinuje. Mam resit nejak pres obvodaka? Neprochladla jsem. Spise mam strach at to neni mimodelozni.Prosim holky poradte??? Dekuji za odpovedi.???

priefi
10. srp 2018

@hnby nektere citlive zeny citi cestu oplodneneho vajicka smerem k deloze. Takze ciste teoreticky muze cestovat vajicko, druha vec je, zda se zahnizdi. To bys taky mohla pak citit jako takove pobodani v podbirsku, ktere po chvili ustane. Ale muze to byt cokoli jineho. Mimodelozni tak brzy by se asi jeste neprojevovalo. Rovnez se mohlo jednat o ovulku, co jsem tak cetla, tak ovu test je pozitovni 24h pred ovu, po ovu nebo behem ni uz ne. A jak dlouho mas vysazenou ha?

michaela19911991
10. srp 2018

Hele mne se po vysazeni antikoncepce udelala cysta a ta taky obcas bolela jako cert. Obvodak ti s bolesti vajecniku moc nepomuze takze zalezi jak moc te to boli. Jestli je to jen tahnuti tak se setri a dojdi si v pondeli a jestli to fakt boli tak si zajdi na pohovost v nemocnici.

chumlee71
10. srp 2018

@hnby já jsem to měla podobně jako ty a třetí den mi to nedalo tak jsem si udělala těhotenský test a byl pozitivní ☺️

jaaaninda
10. srp 2018

Na podzim jsem po ovulaci (jestli máš mít za tyden ms,tak bys měla být po ovulaci) cítila bolest v podbřišku zaměřenou spíše na jednu stranu, postupně směřující doprostřed. Bylo z toho těhotenství, bohužel nevydařené (bolest o tom nic nevypovídá, prostě se stane). Nyní jsem cítila asi 8dnů po ovulaci píchání v podbřišku, spíše vpravo a za dva dny pozitivní test 🙂 tušila jsem, že se prcek zavrtává. Držím pěsti. Teď je brzo, aby se bolestí projevovalo mimodelozni.

hnby
autor
10. srp 2018

Moc dekuji holky. Miminko bychom si prali. TT mam doma tak uvidim 🙏 HA neberu od brezna. Znama mela mimodelozni a musela do nemocnice akutne tak se docela bojim. Snad bude vse v poradku 🙏 krasne leto

jasione
10. srp 2018

Ahoj, řešila jsem taky neustálé pobolívání, nález byl čistý. Jinak gynekoložka mi řekla, že i cysty jsou běžné a řeší se jen ty velké a že často samy odejdou (to se mi taky jednou stalo)...taky jsem plašila, ale pokud jde jen o pobolívání a píchání, tak stejně ani gyndař, ani obvoďák nějak nepomůže. Jestli to bolí při čůrání, možná jde spíš o močové cesty...Pokud by se bolest stupňovala, tak pohotovost, případně lepší přímo gyn. pohotovost v porodnici, pokud ji máš v dosahu.