Bolest třísel a podbřišku v 25tt, je to normální?

amelie92
21. pro 2015

Dobrý den,
chtela bych se zeptat... Jsem 25 tt. Pred týdnem mi na cervikometrii změřili zkráceny čípek (23mm) a z vnější strany otevřené děložní hrdlo. Byl mi narizen přísný klidový režim, Utrogestan a velke dávky Magnesia. Vse dodrzuji. Jen od dnešního rana me přepadla silna bolest trisel a podbrisku.
Chci se zeptat, jestli je to v tomto týdnu normální nebo za tim mam hledat neco vic a vydat se k dr?
Mam obavy z předčasného porodu, proto bych nerada neco podcenila.

creatif
21. pro 2015

Me trisla bolely take...nez to clovek vzdy rozchodil,nakou chvilku to trvalo. Roztahuje se to tam...tak mi to bylo receno. Ale byt v tve situaci a jeste ten podbrisek...tak asi za dr.radsi skocim:(

amelie92
autor
21. pro 2015

Dekuji, asi to bude nejrozumnejsi řešení

aklin
21. pro 2015

ve 26. ttt. jsem měla poslíčky. Byla jsem vystrašená, ale ono to po hodině přešlo.

svlocka
11. led 2016

Ahoj holky chci se zeptat nevim jestli to je normalni ale boli me sem tam v podbrisku a citim tlak dolu a tlak i dole myslite ze to je normalni?jsem 27tt.

margaret88
11. únor 2016

Ahoj holky.Prosím o radu. Dnes jsem 16+1tt a už asi týden mě trápí celkem silný křeče a bodání v tříslech.Vystřeluje mi to až přes celej spodek až ke konečníku. Když bych to měla k něčemu přirovnat,tak si připadám jako bych byla namožená někde z posilovny.Někdy mám problém i na WC když jdu na velkou. Hrozný bodání. 😒 Jsem prvorodička tak nevím jestli je to normální. Můžete poradit? Děkuju.

creatif
12. únor 2016

@margaret88 ahoj, mluvim jen ze svy zkusenosti...trisla jak namozeny ze cviceni me bolely take..jen ale kdyz jsem vstavala ze zidle..z postele..potom i kdyz jsem lezela ale to az kdyz jsem byla ve vice tydnech. Kazdy ma tu bolest jinou...jestli vahas tak neni nic jednodussiho si zavolat na gyndu🙂

sachmet8
14. únor 2016

Ja to mela taky a byla jsem strachy bez sebe. Presne ve stenym tydnu. Pak se to po tydnu opakovalo... Myslim, ze je to normalni, ale jestli uz mas takovy trable, zavolej si na gyndu a oni te tam bud nazenou, nebo te uklidni.

margaret88
15. únor 2016

Díky za rady. 🙂 Tento týden tam stejně jdu tak to doktorovi řeknu.

karamela007
15. bře 2016

Ahoj holky, jsem 23 tt a mám stejný problém... Od včerejšího večera totální bolest jakoby dole podbřišek a třísla... Celou noc jsem nespala, jak to bolelo, prcek kopal nějak o dost víc než obvykle, takže mě to trochu vyděsilo... Ale jak jsem vyčetla na netu, tak se to roztahuje a je to asi normální.. naštěstí nekrvácím,tak nechci zbytečně plašit a lítat k dr, protože navíc jdu ve čtvrtek do poradny.. na druhou stranu nechci nic podcenit.. takže co myslíte? Čekat do čtvrtka nebo letět? Včera jsem si dala teplejší sprchu a večer pak už jsem jen zobla magnesko a železo, tak nevím jestli to může mít nějakou souvislost...a dnes ráno mám to bříško taky nějaké tvrdší, ale to zase přisuzuju těm bolestem a ponocování... tak co myslíte?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru