Bolestí bříška u skoro měsíční holčičky

paampeliska
15. dub 2018

Maminky potřebuji poradit. Mám skoro měsíční holčičku, kterou trápí bříško celý den se kroutí, pláče nespí. Užíváme už 10 den biogaia a espumisan. Já piju kojící čaje a fenyklový doma udělaný čaj. Dáváte někdo miminku fenyklový čaj třeba po lžičkách. Myslím třeba místo espumisanu, který nám asi moc nefunguje.

badyr
15. dub 2018

@paampeliska mám sice chlapečka na um, ale espumisan malému vůbec nepomohl, vyměnila jsem za sab simplex a ten mu vyhovuje.

natysnovec
15. dub 2018

@paampeliska my mely baby calm a za me supr.Cekam druhy a rozhodne prijdou zase na radu😁😁😉

lida9
15. dub 2018

nam nepomahalo vubec nic, az kdyz jsem zmenila jidelnicek ja (prakticky jsem jedla jen suchary a detske presnidavky, i po slabem caji kdyz jsem vypila tak maleho bolelo brisko, takze jen vodu!). tohle zabralo prakticky hned . takze jsem se na nejakou dobu omezila ja, ale ta uleva, ze maly neplakal byla uzasna... kamaradce jeste taky pomohlo noseni v satku... vyzkousej a at je lepe!

ivuska1986
15. dub 2018

Ahojky, zkusili jsme vse, infacol, espumissan, biogaiu, cajik po lzickach po kojeni, pred kojenim, babycalm a nic nezabralo. Po tretim mesici prisla největší krize a od 18:00 kazdy vecer jsme nosili a nosili a mala rvala a rvala, pak mi laktacni doporucila Enticon - jsou to probiotika se simeticonem-uchovava se v lednici. Poprve jsme podali ve 12:00 dopolko a v 18:00 jsem mela stale klidne a smejici se miminko, pro nas fakt vysvobozeni, doporučuju, nevymenila bych za nic👍

evee24
15. dub 2018

Baby calm zabíral s bio Gaia. Já do kazdyho svého jídla dávala kmín. Pila čaje. A uplne nejlepší je šátek na noseni. Krasne se zahrála a vyprdela. Pak hodně na bříšku past konicky.

priefi
16. dub 2018

@paampeliska zkus sabsimplex, a masiruj brisko nkeve strane ve tvaru obraceneho C a dej na odbrknuti. Pred kazdym jidlem, dej dcerku na prisko, aby si odbrkla pred papanim. Po papani odbrknout a pokud neodbrkne, zkus to obracene C, zkousej vzdy 3x, pak ji dej spinkat na bocek. Pokud ale se objevi ekzem na lickach, tak problem nejsou prdiky, ale alergie na mleko nebo vejce.