Bolí mě svaly, kosti, klouby a mám puchejřky. Co to je?

nevimconapsat
2. zář 2015

Mohli by ste mi prosím poradit ? Mam potize... nejak me boli svaly, kosti, klouby .. totalne vsechno :/ nejhorsi jsou nohy....nemohu je zvednou ani pomalu chodit a nasla sem na sobe takove puchejrky/pupinky... nevite co by to mohlo byt ? :/ nez se mi to objevilo strasne to misto stipalo a pak i svedelo :/ muze to byt spojeny s temi bolestmi tela :/ ?
Dekuji moc za pomoc 🙂

cica002
2. zář 2015

Pásový opar ?

lovekelly
3. zář 2015

opar vypada jinak, jsou to vodnate puchyre.. zajdi k lekari..

ajcebe
3. zář 2015

já bych taky řekla začínající pásový opar

matous24
3. zář 2015

Ja jsem byla pred mesicem postopana na kotniku od hovada a silene me bolelo koleno a kycel... Skocila jsem na pohotovost, pichli mi dve injekce a za chvilku dobry... Pry je ten hmyz uz tak zmutovany, ze zpusobuje takovehle reakce... Byla jsem tam v 11 hodin a to uz jsem tam s tim byla treti...

ivasad.
3. zář 2015

Já tam vidím místa vpichu, podle mě jsou to štípance a s ostatním to může a nemusí souviset. Dojdi k lékaři.

naomi6
3. zář 2015

@nevimconapsat Myslím, že tě něco poštípalo, pásový opar vypadá jinak, měla jsem ho. Raději zajdi k mudr, pokud tě bolí klouby. Držím palce

liduska66
11. zář 2018
Uživatel liduska66 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od liduska66.

Bolest kloubu znam, zrovna se s tim potykam prikazdodennim behani ☹

zuzimuk
15. zář 2018
Uživatel zuzimuk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzimuk.

No a zkousela jsi nato neco brat? Ted to obcas zazivam.

eva118
15. zář 2018

Kde ty puchýře máš?

zindy
23. zář 2018

Ženy, neverila jsem tomu ale pritel prisel s alavis.cz, je to sice veterinarni pripravek, nicmene jej uzivaji i sportovci, moc se o tom nemluvi ale pomaha!

smetttanov
26. zář 2018

No my ho doma mame pro naše dva pudlíky 🙂 😀

zindy
30. zář 2018

To je mozné, nam ho veterinar taky doporucoval pro psy

hanulkaha
30. zář 2018

Rozhodně to není pásový opar, měla jsem ho už 2x a i v úplném začátku se projevuje vodnatými puchýři, toto, co je na fotu, jsou jen obyčejné štípance od komára nebo nějaké havěti a vůbec to nemusí souviset s bolestmi svalů a únavou, to může být třeba "jen" obyčejná chřipka.

emilkamilka
3. říj 2018

vypadá to docela nebezpečně. Co to bylo? Co ti na to pomohlo? Brala sji na to ten Alavis?