Bolí mě záda v jednom určitém místě

heluska0
1. pro 2018

Ahoj holky zase běžím pro radu . Před týdnem jsem začala pociťovat bolest hrudní páteře u levé lopatky nebylo to nijak silné , ale vystřelovala to do hrudního koše a ramene . Chtěla jsem to procvičit a jak necvičím tak jsem to za těch 10 minut vzdala jelikož to bolelo . Přiznám se nedala jsem to . Bolest není silná nenutí mě užít žádné analgetika a jen to manžel natře ( olfen gel ) . když to natírá a zmáčkne jedno konkrétní místo podél páteře u levé lopatky jakoby mezi . Nevím co tam je tak to cítím hodně . Mám Skoliózu páteře a chodím sedím nahrbena . Poslední kontrola před pěti lety v minulosti x krát rehabilitace nikdy nějak nepomohla . Chápu ,že bych měla cvičit , ale jsem v tom nezodpovědná . Mže bolet jen jedno určité místo ? Děkuji moc jste zlatí 🙂 Dodatek když prohnu záda tak to cítím všude , ale nejvíc v tom jednom místě .

lv
1. pro 2018

Může to být skripnuty nerv, bolest v místě jak pětikoruna a šíří se, vystřeluje.. mazat je fajn, dál teplo (suché, takže nahraty ručník, apod) pomalu rozcvičovat.. rhb pomůže,, pokud se tam něco naucis, cvičení, protahování, správné držení těla - ne odchodit procedury a nic. Nárok na pojišťovnu máš 1ročně, chod na ně. Taky necvicim 100% jak mám, ale trochu jo, + protahuju, uvolňuju.

heluska0
autor
1. pro 2018

@lv Děkuji to je pravda budu muset začít hned po novém roce se objednám na neurologii a oblítám to nechce se mi teď před svátky , pečení blázinec zná každá 🙂 . Zeptám se je normální že to vystřeluje do hrudního koše také na tom pravém místě . Dušnost nebo bolest při dýchání nemám jen občas cítím tlak v těch žebrech na hrudníku i když přejedu rukou tak jde vidět spíše cítím citlivost jakoby.

klea81
1. pro 2018

Sezení, mobil, pc, to je hned. Bolelo mě takhle rameno půl roku.

heluska0
autor
1. pro 2018

@klea81 děkuji musím si také dávat pozor na to jak sedím stojím chodím . Vím to a nedělám to 🙄 no jo když nic nebolí tak na to nemyslím .