Hami mlíčko, jakou máte zkušenost?

dasa1984
15. čer 2015

Měla jsem možnost se svým miminkem zapojit se do projektu jako testovatelka Hami mlíčka. Byla jsem moc ráda,že jsem byla vybrána, protože konečně jsem našla mlíčko které mojí princezně vyhovuje. Jakou máte zkušenost maminky s Hami mlíčkem vy?

krakne77
15. čer 2015

Za nás mohu jen a jen doporučit. Jednak malá po něm nemá oblesti bříška, chutná jí a v noci krásně spinká. Měla jsem možnost vyzkoušet i Hami Hajaja 2 mléčko a na noc je moc super.
Hami mléčko se krásně rozpouští a má smetanovou chut a příjemnou vůni. 🙂

metallico_mondo
15. čer 2015

Za me taktez hami mlicka super! 🙂

elen2011
16. čer 2015

Toto mléko je chuťově velice dobré a má vyvážený obsah všeho co dítě potřebuje k růstu kostí a vývoje mozku. Neobsahuje žádný cukru a plně zasytí. Cena je velice příznivá ke kvalitě, které mléko dodává. Hami opravdu doporučuji zkusit. U nás používáme Hami 2 a Hajaja.

marketuska
16. čer 2015

u nás i u druhého dítěte vede Hami mléko s kaší - vím, je to drahé, ale nějaké mléko do nich dostat musím. Zkoušela jsem namíchat s Hami mlékem a prošlo mi to, ale jen v malém poměru. U nás je problém, aby děti vzali na milost láhev a navíc v ní něco jiného než MM. Hami mi doporučila pediatrička

krakne77
18. čer 2015

@marketuska Malé jsem také dala ochutnat Hami mléčko s kaší a to tu rýžovou, moc jí to chutnalo. Je to dobrá varianta.

Jinak musím doporučit i na bolavá bříška Hami Citlivé bříško - u nás proti nadýmání. Moc malé pomohlo. Jediná nevýhoda je malé balení.

svetlus_pepca
18. čer 2015

Nemám zkušenost s mlékem, ale s kašemi na noc. Nevím proč, ale malému vůbec nevyhovovaly. Zatím jsem se nesetkala s nespokojenou maminkou, takže vážně nevím, co bylo za problém. Ale večer co večer se tak hodinu po najezení probouzel se strašným pláčem a trvalo dlouho, než znovu usnul. Vyměnili jsme kaši a od té doby je vše v pořádku. Přitom jiné produkty od Hami mu takové problémy nedělají. Jen ty kaše.

vladenka11
19. čer 2015

z mlickem hami jsem velmi spokojena ja mala i zami a kamadky nemuzou si ho vynachvalit 🙂 mala ma plne brisko a vecer pekne spinka 🙂

elen2011
19. čer 2015

přesně tak, je to super mlíčko 🙂 . dnes jsem dostala tip na bezva nákup 😅 . v lékarně Dr. Max mají 3balení za 399,-Kč 😵 .
je to paráda. hned jsem udělala zásobu pro malého 😅 .

vladenka11
20. čer 2015

Taky jsem nad miru spokojena 😉

vladenka11
23. čer 2015

velice jsou spokojene i kamaradky 🙂 chvali si ho velice a ja na neho taky nedam dopustit 😉

summ
23. čer 2015

Hami mléko ráda používám, ale když čtu tuhle diskuzi reklamních mulťáků, tak mám sto chutí ho vyhodit do popelnice a koupit u konkurence.

majdalenka87
29. čer 2015

@summ to nejsou reklamní bludy ale projekt trnd, kde jsme mléka Hami zadarmo testovaly. Přijde mi skvělé, když dá firma maminkám tuhle možnost. A proč bych se o to pak nepodělila, když jsem spokojená? Dneska už se píšou jen nespokojené komentáře?

daisyjane
29. čer 2015

Já jsem teda zkoušela neprve víc mlíček. Ale náš maličký neměl ve výsledku problém s žádným mlíčkem, takže nejsem moc relevantní na to posuzovat pro a proti, ale Hami mi vyšlo dobře cenově, malému chutnalo a problémy nedělalo, takže jsme přesedlali na tuto značku a už u ní zůstali. Stejně tak příkrmy nebo kašičky. U mne bylo na prvním místě, že to malému chutná a sedí (třeba z příkrmu od Hamé se pozvracel) a v neposlední řadě i ta cena. P.S. Používala jsem mlíčko Hami ještě dřív, než mi ho zaslali tady na Koníku v soutěži. Pak mi poslali na vyzkoušení i jinou příchuť. Malému chutnalo, ale už mi to přišlo jako přežitek. Když mu chutná to normální, tak proč kupovat Vanilku. Ale jsem za to ráda, mně jako studentce to peněžně pomohlo, že mi někdo poslal výrobek zdarma, který jsem malému stejnak kupovala.

bilkovalucie
29. čer 2015

S Hami máme velmi dobrou zkušenost, bylo pro nás nejlepší. Po Nutrilonu šílené blinkání, po HiPPu se malá pokaždé osypala, byla neklidná a snažila se drbat. Takže na Hami nedám dopustit - nebolí ji bříško, neblinká, finančně krásně dostupné.

elen2011
29. čer 2015

U nás bylo také na prvním místě hlavně to, že to malému chutná a sedí. A v neposlední řadě i ta cena je velice příznivá.

vladenka11
2. črc 2015

mlicko hami je dobre a moji male moc chutna a da ji to co potrebuje

🙂

vladenka11
10. črc 2015

i mliko hajaja je super mlicko velmi chutna a zasytí moje znama i ja jsme velice spokojene 🙂

andrea20103
6. kvě 2016

Hami mlíčko je super. Jsme spokojeni,jen malá má problém že blinká,ale to po uplně každém mléku,po hami asi nejmíň. Mrzí mě že už se nevyrábí,citlivé bříško na ublinkávání,to bylo jediné po čem malá nezvracela ☹

lucka1996
6. kvě 2016

Taky jsem s Hami mlékem spokojená. Super cena, a jsou na něj i často akce. V DM jsem kupovala za 99Kč krabici, tak jsem udělala zásoby 🙂)

elen2011
6. kvě 2016

jeee, tu akci v DM jsem propásla. To je škoda ☹ ☹ Kdy to bylo??
@lucka1996

lucka1996
6. kvě 2016

@elen2011 presne nevim, cca tri tydny 🙂

lavenderl
23. srp 2016

Zdravím, vím, je to už trošku starší diskuze, ale já musím napsat svou zkušenost, kdyby ještě někdo hledal něco o Hami. Koupili jsme ho malému kvůli nadýmání. Rozhodla jsem se tak, protože co jsem se dočetla, tak hlavně po Nutrilonu a Bebě aj. značkových UM mají děti zácpu. My tedy používáme Hipp, tam zácpa teda nehrozí, je to dobré mléko, jen se snažím ještě trochu ulevit od těch prdů. Dala jsem malému Hami 0 comfort celkem 3x. Ale nestačila jsem zírat, když jsem připravovala první lahev. Děsně to pění, ale vážně hrozně a ještě se to špatně rozmíchává a nechává hrudky a musí se to nechat odstát. No nic zkusila jsem to. Po vypití je lahev po stěnách samá bublina a při krmení ani nevidíte, kolik mlíka se vypilo přes ty bubliny. Byla jsem teda zprvu ráda, že malý po něm tak neublinkavá, je totiž hustší, než Hipp. Ale po nočním krmení ( třetí lahev ) se mi malý během spánku začal dusit, ale ne mlíkem, ale měl plnou pusinu a nos bublin!! Už nikdy!

sarkalukes
26. lis 2018

Ahoj holky používáme Mlicko Bebu poslední tyden mi vypije půlku z dávky a poté začne brecet a odmítá ho pít myslíte ze mu přestalo chutnat pi recenzích jsem letěla pro mlicko od hami tak jsem zvědavá zda ho bude chtít 🙂 děkuji za odpověď 🙂