Hustý hlen vs. těhotenství

lavender19xx
24. srp 2016

Ahojte holky, pročetla jsem si fórum docela dost, než jsem se zaregistrovala a chtěla bych se zeptat, jestli jste některá neměla podobný problém:
Už zhruba dva měsíce mám hustý bílý hlen bez zápachu, žádné svědění nebo pálení. Myslela jsem si, že bych mohla být těhotná, ale ms jsem měla normálně už 2x a i tt byly negativní.
Mám i další příznaky- citlivé bradavky obden, únava, motání hlavy, citlivější žaludek > tohle všechno bych si mohla nasugerovat, ale ten hlen se mi nezdá, nikdy jsem to takhle neměla, skoro každý den v takovém množství- i hned po ukončení ms, kdy vlastně mají být tzv. suché dny.
Myslíte si, že je možné být těhotná, i když chybí ty základní dva pilíře, tzn. chybějící menzes + pozitivní tt?
Ke gynďákovi se mi moc nechce jen kvůli výtoku, testy už si radši nedělám- ne že bych byla vyloženě snažilka, ale přece jen jeden proužek dost zklame 🙂. Před těmi dvěma měsíci jsem měla styk při ovulaci, kterou už za 3 roky nebraní HA poznám (poslední dvě ovu jsem necítila vůbec).
Díky předem za názor.

luj89
24. srp 2016

@lavender19xx Ahoj, možné je vše, ale je to hodně nepravděpodobné, že bys byla těhotná. A k tomu hlenu - myslím, že se může stát celkem běžně, že jsi ho nikdy neměla hustý a teď ano.

lavender19xx
autor
24. srp 2016

@luj89 dík za názor. Podle toho hlenu jsem měla dost přesně rozdělený cyklus už dlouho- po ms vůbec nic, pak až průhledný táhlý lepivý při ovu, pak zase téměř nic a pak zase ms. Takovouhle hustotu jsem neměla... nikdy.

luj89
24. srp 2016

@lavender19xx Taky se tím trošku řídím a taky to mám tento měsíc jinak. Pokud se snažíte o mimi, přeju ať se co nejdřív zadaří 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru