Křečové žíly, jak probíhá vyšetření?

kardol
20. bře 2018

Ahoj holky, chci se poradit. Po porodu se mi udělaly křečové žíly. Kromě toho, že to nevypadá hezky esteticky, mám i občas pocit těžkých nohou. Sice mi neotékají, ale trošku se bojím, jak to bude v létě. Chystám se k lékaři, ale než se tam dokopu, zajímalo by mě, jak probíhá to vyšetření a co všechno mě čeká. Nevíte někdo? A co léčba? Tedy kromě operace, protože o té jsem slyšela, že se to po ní rádo vrací. Předem děkuji za jakoukoli radu.

anaviivana
20. bře 2018

Takové první, čím je možné trochu ulevit, studenta sprcha, nohy stáhnout stahovacim obvazem a spát s nohami v mírně zvýšené poloze.
Produkty na zlepšení existují, nejsou nejlevnější. V lékárně by také měli poradit. Závisí od celkového zdr.stavu

evickakrejci
21. bře 2018

Ahoj, taky mě to trápí. Doktorka mě strašila operací a dala mi celou řadu doporučení, co dělat a nedělat (jako třeba, že nemám dlouho stát, ale to se při mé práci blbě dělá). Šla jsem raději ke specialistovi ještě a od té doby sice beru každý ráno léky (jsou teda na předpis), ale ťukám, zlepšilo se to a operaci se zatím úspěšně vyhýbám. Takže určitě běž co nejdřív.

ivankapri
21. bře 2018

Také někdy dobře funguje Aescullus hippocastanum - mastička, nízké homeo potence...

evickakrejci
21. bře 2018

ivankapri: To jako vážně? Na silné křečáky? Doktor mi řekl, že masti mi možná dočasně ulevily, ale že bez dlouhodobé léčby bych se zbláznila.