Placenta preavia CENTRALIS. Zkušenosti?

europa00
10. bře 2022

Holky moc prisim o uklidnění, té jste to s placentou přímo v rodidlech dotáhly do vyššího týdne těhotenství… vůbec nevím na co se nám připravit jsem teprve ve 20 týdnu. V 16 mi ba pohotovosti po slabounkém zaspineni doktorka řekla ze nám nízko placentu k brance a ze se vytáhne. V17 týdnu minzo potvrdila doktorka a teď ve 20 mi říká no už se o Cm vytáhla a Psk kouká a říká ona he i ba druhé straně toho jsem do minule nevšimla takže ji mate úplně v rodidkech a (v te brance he jakoby ztenčena proste jako vy tam byly dvě )porod určitě císařem, kdybyste krvacela tak rychle fo nemocnice… tož vše, jsem úplně v šoku. Na internetu zkušenosti opravdu šílené navic manzel he fo konce měsíce v Americe už jsem mu Osaka ať ať vrazi dříve. Nedělá mi dobre ani řídit auto deloha ne hned začne tlačit a bolet. Čípek mám prý uzavřeny 6 Cm dlouhý alespoň tak. Ake hrozné se bojím, zs měsíc mi bude 39, je to naše poslední miminko, chci udělat úplně vše abych to dotahla do zdatného konce co nejdéle zo půjde. Ns co se msm připravit ? Šly jste nsorijlad ve 30 týdnu preventivně do nemocnice ?? Nejde jsem četla ze u centrální placenty se to dělá té he tam vysoké riziko krvácení. Nemocnici mám 22 km ti není úplně zs rohem. Píchala vám treva hormony a na dizrani plic dítěte KfYz se většinou přistupuje k císaři dříve ? Začali jste navštěvovat nějakou rizikovou poradnu a od kterého týdne ? Zajímá mě umístění přímo v rodidkech které se mi prý nevytahne… děkuji všem za podporu i mile slova, jsem doma sama jen s 9 letym synem a proste se bojím 😔

andyna85
10. bře 2022

Zkuste se uklidnit, vůbec nemusíte mít žádne problémy. Já mám týden do termínu. V 16. týdnu mi dr řekla, že mám placentu přes celou branku. Dostala jsem zákaz sexu a klidový režim, ale to se starším dítětem moc nešlo dodržet. Placenta se mi z porodních cest krásně vytáhla, nikdo mě nestrašil, že to nejde a že budu rodit císařem. Každá jsme jiná, spousta žen s tím má veliké problémy, krvácení a hospitalizace. Ale to neznamená, že vy je musíte mít automaticky taky.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru