Hnědne vám černé prádlo?

petulaas
18. lis 2017

Chtěla bych se zeptat. Nemáte někdo zkušenost s tím, že vám hnedne černé prádlo? Můj syn 16 let už několik let to trvá. Oblečení nám všem peru stejně, všichni máme převážně černé věci,ale nikomu z nás se to neděje. Jen synovi. Vsechny jeho černé věci jakoby na nějakých místě hnednou. I Boty už mu to udělali! I měsíc stará mikina už je nahnedla. Nemůže mít nějaké zdravotní problémy? Já už fakt nevím.

linee
18. lis 2017

@petulaas s dovolenim se haknu,uz par let to resim u manzela. Myslim,ze by to mohlo byt prackou a praskem,jinak jsem na nic neprisla.

petadu
18. lis 2017

U pár pracovních triček (za pár korun) muže se to stalo, většinou když se hodně zpotil; jinak ne.

petulaas
autor
18. lis 2017

Ale já peru všem stejně a má to opravdu jen on... Když to vždy někde říkám, tak jsem za blázna 😂

blahova_andrea
18. lis 2017

možná má prostě hodně jiné ph potu a proto to reaguje?

petulaas
autor
18. lis 2017

To mi chlap taky říká... No je to hodně divný, že třeba i na botách to má

misisska
18. lis 2017

@petulaas mě to dělají kalhotky. Teda se prvně omlouvám za upřímnost... podle mě je to prostě vyžrané. Má kyselejší pot, toť vše...

rebe
18. lis 2017

@petulaas Bráchovi to v pubertě také oblečení dělalo, hlavně na zádech. Myslím, že je to složením potu. Jak tu padlo, také se mi to stalo u některých kalhotek. Zdravotních problémů bych se nebála, pot kluků v pubertě, co pamatuju, je mazec. Brácha byl dost cítit, i když se sprchoval několikrát denně, takový nakyslý pach, i po těch letech si ho vybavuju.

kexina
19. lis 2017

A nečernají mu třeba hodinky atp.? Moje oblečení obvykle taky přejde z černé do hnědé, ale já mám nějaký agresivní pot. Můžu nosit třeba jen pravé stříbro nebo zlato, popř. titan, bižuterie a ostatní kovy po pár dnech nošení zčernají a "rozežeru" je tím potem. Ale u nás to tak má i mamka, takže se nad tím nikdo nepozastavuje. 😀