Endokrinologie Plzeň. Máte zkušenost?

vendulak
25. lis 2009

Ahojte holky, v CAR mi dnes byla vypsána žádanka na endokrinologii. Objednávala jsem se k paní doktorce, kterou mi v CAR doporučili, ale skoro celý den jsem se tam nemohla dovolat a když už sem se dovolala tak nejdříve mě objednala až příští rok ☹ . Což mi přijde docela drsné vzhledem k tomu že máme teprve listopad 😒 .
Chtěla jsem se tedy zeptat jestli němáte někdo zkušenosti a doporučení na nějakou endokrinologii v Plzni?
Všem předem díky 🙂 .

vendulak
autor
26. lis 2009

Holky opravdu žádná nic? 😕 ☹

spaagetka
26. lis 2009

Čauves,
nejdřív jsem chodila na Bory k doktorce Škorpilový, ale ta se mnou v podstatě nic nedělala. Teď chodím přímo do fakultky na 1. interní kliniku, ale čekací doba na první prohlídku byla stejná 😅

vendulak
autor
26. lis 2009

Jé spagaagetko to si mě sice moc nepotěšila 😀 , ale přesto moc děkuji za informace 😉 .

gambrinuska
26. lis 2009

vendulak, já chodim k dr.Hauerový, je to u jjižního nádraží, ale nevim jak s čekací dobou to je. tel
377227887 zkus to, doktorka je fajn, jen to čekání když máš přijít na řadu v čekárně je horší

vendulak
autor
26. lis 2009

Gambinusko díky 😉 . Na tuhle paní doktorku sem na internetu taky narazila a četla o ní hodně špatné zkušenosti ☹, nekonečným čekáním v čekárně počínaje, přes náladovost paní doktorky a podle toho i někdy ošklivý přístup od ní i od sestry a v podstatě neléčením konče ☹ . A psala mi i michamicha že ona chodí k ní a že na první objednání tam čekala ještě mnohem dýl 😒.
Tak to asi vidím tak že si počkám na paní doktorku doporučenou z Natalartu 😵 . Ono se čekání někdy asi vyplatí 🙂 .

michamicha
26. lis 2009

vendul, s tou objednací dobou i čekáním v čekárně je to děsný, ale je to fakt dobrá doktorka 😉

zippy
11. únor 2011

Dobrý den,
mám výbornou zkušenost s paní doktorkou Mrázovou v Raisově ulici v Plzni na Borech. Velice příjemná, sympatická a profesionální, zajímá se i o celkový zdr. stav a velmi se pacientům věnuje, dobře vybavená ordinace, velmi milá sestřička. Chválila ji i moje homeopatička a ORL lékařka (až poté, co k p. Mrázové chodím několik let, takže ji chválim z vlastní zkušenosti), že prý je v Plzni špička.Podle posledních zpráv (únor 2011) ale prý už nebere nové pacienty.

polaks
24. lis 2012

Ahoj,téma je už síce stará,ale tiež chodím do fakultky na Lochotín k doktorovi Krčmovi.Keď som tam šla prvý krát,tiež mi dali dlhú čakaciu lehotu 6mesiacov,na moje naliehanie,že som tehotná a potrebujem vyšetrenie,mi ale zobrali krv hneď v ten deň a podľa výsledkov má následne objednali,keďže som ich mala zlé,bolo to hneď na ďalší týždeň,žiadnych 6 mesiacov.Som tam spokojná.