Jak dlouho trvá krvácení u samovolného potratu?

pierreetluce
4. zář 2012

Ahojky všem!
Chci se zeptat, jak dlouho trvá krvácení u samovolného potratu?
S manzelem se snažíme o mimnko, od března neužívám HA, má poslední menstruace byla spíš slabé špinění, 6-tý den jsem však začala hodně silně krvácet s bolestmi v podbřišku, druhý den bylo vše ok.
Díky za odpovědi

veruska007
4. zář 2012

Měla jsem spontánní potrat v 7.tt a krvácela jsem něco přes týden, brutálně, první dny mi bylo zle i od žaludku, měla jsem zimnici, byla jsem strašně vyčerpaná.

eloana
4. zář 2012

Mela jsem sp po IUI hcg potvrzeno i z krve...... bylo to asi v 5tt -byla to silnejsi menstruace. Nic jineho mi nebylo

llluckaaa
4. zář 2012

Já měla samovolný potrat v 8tt - bylo mi hrozně špatně, zvracela jsem, klepala jsem se a hodně jsem krvácela. Pak jsem šla na revizi a po ní jsem krvácela asi týden.

fykyska
4. zář 2012

Dobrý den, jestli jste byla možná těhu měla by jste zajít raději na vyšetření pro případ jistoty aby bylo utz vyšetřeno zda-li je děloha čistá a krvácení nebylo způsobeno třeba jen opožděním nebo hormonální změnou. SP obvykle doprovází prudká bolest v podbřišku silné krvacéní stavy na omdlívání zvracení kusy děložní vystelky v krvi apod každá žena je individuální někdy se oplodněné vajíčko nechytne a odplaví se ,,pouze" jako silnější menses bez větších příznaků - ....Já zažila prokázané těhu v 6tt - udělalo se mi zle krvácení i bolest nabírala neskutečnou intenzitu - zvracela jsem, a omdlívala krvácení poté přešlo do intenzity silnější MS a trvalo asi 4 dny...

brisalek
5. zář 2012

Já jsem potratila na začátku 9tt. Začala jsem špinit ve středu a špinění se zhoršovalo a bylo častější. V sobotu jsem jela do nemocnice s bolestmi břicha jako při hodně silné menstrucaci a už to byla krev a ne špinění, ale tak 5x za den ne v kuse, tam mi řekli, že už jsem částečně potratila. (mezitím jsem byla dvakrát na pohotovosti, ale mimi odpovídalo 5tt ne 9tt, takže tomu nechali volný průběh, neležela jsme ani jsme neměla žádný ascorutin nebo něco).

jinak souhlasím s fykyska

terinnnka
2. kvě 2013

Zdravím chtěla bych se zeptat, jsme v 8tt a včera večer jsem začala mírně krvácet ale krvácení bylo asi jen 10min, bolení břicha ani nic podobného co tu píše většina z vás se u mne neprojevuje... mám se tedy obávat??? mám i docela strach jít na gynekologii, zatím jsem v Praze krátce a už se mi stalo že mě na pohovosti nepřijali z důvodu, že zde nemám trvalý pobyt ☹

maruskask
2. kvě 2013

@ terinnnka, urcite by ste mali ist na vysetrenie. Ja som obcasne spinila 4 mesiace, az som o babatko prisla...su to 2 tyzdne... A nenechajte sa odbit, na vysetrenie mate narok kdekolvek, ak ste poistena. Drzim prsty!

cenet
13. říj 2013

Ahojky Charles sem. Se Zeptat pred 5 Sony sem potratila. Mela sem pohlavni stik muzu otehotnet. Za. Po 5 dnu potratu 😵

terdesy0
9. zář 2014

ahojte muze te mi poradit minuli tyden jsem krvacela tak jsem