Nemůžu otěhotnět, mám dvě rohové dělohy a myom

marsisen
10. kvě 2012

Potrěbovala bych poradit...je mi 33 let a stále nemohu mit ditě chtěla bych se zeptat jestli je tu někdo kdo má podobné problémy které mám já a poradil se semnou o tom...(mé problémy mám dvě rohové dělohy a miom.....pokud je tu někdo kdo by se semnou otom to tematu poradil ozvete se Prosím Děkuji ! 🙂

anabel1234
4. zář 2012

Ahoj, rada bych se zaptala jestli se uz se zadarilo otehotnet? Me je 33let a uz 2roky se marne snazime o miminko.... take bych to rada s nekym konzultovala... :o)

Drzim palecky

A.

sarlotka999
18. říj 2012

ahoj, pokud by mel nekdo zajem, muzu darovat (zdarma) vitaminy sarapis a bylinkovy caj podle mojzisove. Me to pomohlo otehotnet behem jednoho mesice. Netvrdim, ze to bylo jen diky tomu a ze to vyresi vsechny mozne potize, ale ja jsem otehotnela a ted uz mi to neni k nicemu, tak by se to treba mohlo hodit nekomu jinemu. Klidne napiste a domluvime se.

coralin
7. lis 2012

Ahoj holky, já mám vysoké obranné látky proti otěhotnění a jsme po 2 IVF, v dubnu jsme chtěli jít do 3 pokusu, ale od té doby se bez úspěchu léčím na imunologii. ..také to ráda proberu, dost mě to ničí, hodně po rodině toužím a o miminko se snažíme zhruba 6 let.