Opožděná menstruace

antoninka
16. črc 2015

Zdravím, příští týden jedu na dovolenou a 3.7 sem to měla dostat. Ovulace proběhla v čas. BT mám už 3 dny 36.4° nebo 36.5°. Bolí mě prsa, výtok je buď žádný nebo lepkavý bílý. Také pár dní mám i natahovací vždy kolem 17 hodiny. Na vyvolání moc nechci jít, jednou sem na tom byla a bylo mi potom zle. Nahrivam si ve sprše břicho. Těhotná být nemůžu, sex sem měla s kondomem antikoncepci nemůžu brát. Cyklus jsem vždy měla kolem 17teho, není možné že se mi to vrací na starý cyklus?

karlajasmine
16. črc 2015

Kdy jsi mela ovulaci? Vis najisto ve ktery den jsi mela ovulaci? Lutealni faze (faze mezi ovulaci a menstruaci) je max.16,17 dni.. pak uz to proste dostanes. Pokud to nedostanes za 17 dni od ovulace a nejsi tehotna, nejspis jsi ovulaci mela dyl, nez si myslis. Ale pokud uz uplynulo vic nez 17 dni od ovulace tak si rozhodne pro jistotu udelej test.

Pokud je lutealni faze delsi nez 17 dni, jediny mozny vysledek je tehotenstvi anebo lutealni cysta. Tehotenstvi je daleko pravdepodobnejsi.
V 99% pripadech zensky, ktery si mysli, ze to meli dostat v nejakej den a nedostaly, meli proste posunutou ovluaci.. ta se ti muze posunout klidne o tri tydny nebo klidne i o tri mesice.. v zavislosti na zivotosprave, stresu atd..

andrrriiik
16. črc 2015

Těhotná být můžeš,i když jste použili kondom.Moje švagrová taky tak otěhotněla.A příznaky na to sedí,udělej si pro jistotu test 😉