Příušnice varlat u dospělého

mimilela
25. čer 2016

Ahoj holky!
Tuhle diskuzi jsem založila pro podporu a pozitivního myšlení pro páry u kterých si muž prošel touhle komplikací.
Můj manžel si tím prošel již v 19 letech, doktoři si z něho dělali legraci, že možná bude impotetní . (byla jsem v šoku když mi to vyprávěl, že doktoři se nechovali profesionálně). Takže žil s představou a se strachem, že bude impotentí na žádnou kontrolu ze strachu jít nechtěl.
30 dubna jsme měli s manželem svatbu a já před svatbou vysadila prášky a hned se nám povedlo otěhotnět!! Bylo to pro nás oba docela překvapení, že to šlo takhle rychle a vlastně, že to VŮBEC šlo!! Včera jsem byla na kontrole a pan dokotor mi sdělil, že čekáme dvojčata.
Což jsem byla v šoku ještě víc. Ale jsem ráda, že vše takhle dopadlo a šlo všechno přirozenou cestou..
Co bych tím chtěla říct, prosím neztrácejte naději.... Naděje umírá poslední!!! Všem co si prošli podobnou komplikací držím strašně palce..

viky2007
25. čer 2016

Jé tak to je super, moc gratuluji k dvojčátkům. K tvém manželovi se doktoři zachovali jak prasata, moje kamarádka má podobnou zkušenost, když měli dcerku na operaci a doktoři jí udělili špatný konec na chodbě kde chodili všichni ostatní lidé. Hrozný. Ale vám fandím, je to opravdu super.

mimilela
autor
25. čer 2016

@děkujeme 🙂, dcerky od kamarádky je mi líto, doktoři by se měli někdy opravdu stydět a zamyslet se nad svým chováním..

eri399
25. čer 2016

Manžel si prošel něčím podobným asi ve 20. Dostal příušnice, protože v rok očkování jako dítě byla špatná vakcína tak to pak chytil. No a z příušnic mu selhala slinivka, tak má diabetes typu 1. S čímž se těžko smiřoval. No a já se k tomu bála aby plodný byl, jelikož mu to zanechalo i památku na kulkách ( jedno je malé) chtěla jsem pro jistotu aby si nechal udělat vyšetření ale on nechtěl, že prý až nám to nepůjde tak pak. Ale naštěstí nebylo třeba, otěhotněla jsem po 2 měsících bez HA , takže se nestresujte dopředu 🙂

mimilela
autor
25. čer 2016

@eri399 můj manžel taky jedno varle menší a toho někdy i pobolívá. Brala jsem prášky od 16 let, momentálně je mi 23, prášky jsem vysadila a hned kdy to bylo jen možné jsem snad otěhotněla. Ani jsme nedoufali, že to půjde takhle rychle!! 🙂

eri399
25. čer 2016

@mimilela Jojo u nás to samé 🙂 Až na to že mě je 30 😀