Utrogestan, máte zkušenost? Můžu brát i Femigard?

douby
17. bře 2014

Ahoj, jsem tu nová, zkoušela jsem i jiné diskuze na jiných servrech, ale tam se nováčkům asi neopovídá, tak zkusím tady 😉 Mám hypoterózu, nicméně hormony mám srovnané. Snažíme se přes rok o miminko a nedaří se, bylo mi nedávno zjištěno PCO a nasazen utrogestan. Zajímalo by mě, jaké máte s tímto lékem zkušenosti. Je možné, že když po utrogestanu přišla MS, že třeba naběhne i ovulace? Mám to brát ještě dva cykly a pak asi clostilbegyt... a právě mě napadlo jestli je možnost aby se to spravilo jen utrogestanem. A pak jestli je dobrý nápad brát i femigard, když beru ten utroš... Abych něčemu neuškodila. Nějak už se nemůžeme dočkat a hlavně já se teda bojím, abych nebyla neplodná 🤐 Děkuju za odpovědi.

ujuuju
18. bře 2014

Ahojky a jak dlouho utrogestan bereš?Já jsem ho brala taky a clostiibegyt a za dva měsíce jsem byla těhu.Utrogestan jsem brala vzdy 19 den cyklu po dobu 5 dní.Držím pěsti 🙂Jo a femigard neznám bohužel.

douby
autor
18. bře 2014

Brala jsem ho teď 1. cyklus, teď budu začínat druhý v sobotu, pak po MS na kontrolu a pak kdyžtak další léky. Brala jsem 10 dní 1-0-1. A ty si měla taky PCO? Nasadil ti lékař rovnou clostil i utrogestan? Je mi právě divný, že já zatím jen utroš...