Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
PRO    Liberec    67     Profil uživatelky
Liberec    67     Profil uživatelky
Děkuji za Váš zájem.

Děkuji za Váš zájem o nabízené zboží.
Na dotazy odpovídám v pracovní dny a to nejpozději do 48 hodin.
Po obdržení objednávky posílám podklady k platbě, na kterou čekám 7 dní, poté Vás budu znovu kontaktovat. Na dobírku neposílám, jelikož nejsem registrována k EET.
Zboží, které je skladem, je odesíláno za 2 až 3 dny po připsání platby.

Rezervace zboží s pozdější platbou je možná po dohodě.

Nabízené zboží je většinou skladem nebo bude naskladněno do během 2 až 3 týdnů,o čemž Vás budeme informovat v odpovědním emailu.
Situace týkající se vrácení nebo výměny zboží řešíme individuálně. Pokud je zboží nepoškozené a nenošené tak je možné ho do 14ti dnů vrátit.

Balné neúčtuji do ceny výrobku, ale do poštovného, proto je jednotné poštovné 70Kč. Je vypočítáno průměrem a vždy stejné. Při nákupu více kusů zboží platíte pouze 1x poštovné. Od 1.3.2019 změnila Česká pošta ceník, tudíž větší zboží již musí být posíláno jako balík, cena je tedy 109 Kč (zbytek skutečné ceny je hrazen z mé strany).

Nevyhovující zboží samozřejmě můžete vrátit za dodržení podmínek stanovených zákonem, který ctíme i my.

Přeji příjemné nakupování a v případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Helena Hrudková, U Strže 1374, 463 11 Liberec 30, IČ 3663965
Zobraz celé podmínky
helcah: 30.6. - 8.7. DOVOLENÁ.
Zobrazit hodnocení:
zajacica9
3. dub 2020
Velmi vstřícná a milá prodávající, vše v pořádku. Moc děkuji a určitě doporučuji!
valinuska
18. pro 2019
Doporučuji.
natalieludmila
15. lis 2019
Děkuji za obchůdek, vše OK.Hezké zboží,bleskové dodání.
zuzana_koskova
2. říj 2019
Skvělá komunikace, rychlé odeslání zboží, vše bez problému.
olif84
11. zář 2019
Vše v pořádku, doporučuji 🙂
rozareta
31. črc 2019
Perfektni domluva a bleskove dodani.Moc doporucuji.👍
smudlove
29. črc 2019
Paní mohu jenom doporučit.Skvělá komunikace.Svetry jsou moc hezké a sedí perfektně.Budu si určitě jěště nějaké objednávat👍🙂.
patmat2
10. kvě 2019
Doporučuji. Rychlé dodání a bezproblémová komunikace
mimisek1708
15. bře 2019
Perfektní a rychlé jednání. Šaty jsou super.
doda1983
22. únor 2019
Vše na 1*. Moc děkuji a doporučuji
lelen
27. led 2019
Velmi rychlé jednání, paní milá. Určitě doporučuji.
majavcelicka
29. lis 2018
Paní milá, poradila, tričko je z pěkného silnejsiho materiálu, krásně sedí. Paní vřele doporučuji.
renny13
16. lis 2018
Vše v pořádku. Doporučuji😉
uzivatelkapetra
7. srp 2018
Spokojenost
alisa98
12. črc 2018
Vše proběhlo podle domluvy, žádný problém, doporučuji!
aliccccce
7. kvě 2018
Vše bez problémů, zboží dorazilo v pořádku a sedí dobře, mohu doporučit 🙂
maky710
6. dub 2018
Rychlá domluva a doručení zboží, tílka jsou příjemná a perfektně sedí. Maximální spokojenost. Určitě doporučuji ☺️
rexyi
16. bře 2018
Rychlá domluva i během víkendu, zboží odpovídá obrázku a velikosti. Jsem velmi spokojená a doporučuju
mbdzana
28. únor 2018
Vše v pořádku. Mohu doporučit.
romik007
22. únor 2018
dekuji za krasne saty ,rada se k vam zase vratim Romca❤😍👏👍
romik007
3. únor 2018
Dobry den,dekuji za krasne saty ,super domluva, pani velice ochotna vsem rada doporucuji Romca❤😍😀🌹🌞
andreika11
29. led 2018
Vse v poradku 🙂 .DOPORUCUJI!!! 👍
jessinka23
10. lis 2017
Vše v naprostém pořádku!
andelter
20. říj 2017
Velice děkuji za bezvadný obchůdek. Jsem spokojená.🙂 Tereza
tinastar
5. říj 2017
Milá komunikace, ochota - doporučuji!
rejni
3. srp 2017
Vše naprosto v pořádku, paní moc milá, poradila, těhu šaty padly skvěle, vypadají stejně jako na fotce, krásné 😊
corakinik
16. čer 2017
Vse ok. Rychly obchudek. Doporucuji 🙂
katka_202
5. čer 2017
Super jednání, rychlé odpovědi, zboží dle popisu.
jittkam
26. kvě 2017
Vse v poradku, krasne obleceni. Urcite doporucuji 😉
hamininka
2. kvě 2017
Skvělé jednání, paní je velice příjemná a ochotná, pokud jsem měla nejasnosti ochotně mi poradila. Mohu doporučit 🙂
ehanisko
31. bře 2017
Rychlé a příjemné jednání, leginy krásně sedí.
zdenhanouskova
30. bře 2017
Veliká spokojenost a ochota. Vřele doporučuji u slečny nakupovat.
holkaodbrna
14. pro 2016
Maximální spokojenost. Objednáno/uhrazeno 6.12., 8.12. oznámení ve schránce, zboží v pořádku, DOPORUČUJI 100%.
johhannka
25. lis 2016
Superrychlé dodání, výborná komunikace, krásné kvalitní zboží! Všem doporučuji 🙂
marianna17
2. lis 2016
Vše proběhlo v pořádku, dekuji moc krat
jerry411
20. říj 2016
Rýchla komunikácia. Môžem len odporučiť.
Balíček dorazil dle domluvy. Cardigan nádherný, jsem moc spokojená. Paní mohu jen doporučit 🙂
martina131278
11. říj 2016
Jsem moc spokojena 🙂 Děkuji a všem doporučuji 🙂😉
helcah
11. říj 2016
Děkuji za milé hodnocení a také Vás ráda doporučím ostatním.
lenka.han82
10. říj 2016
Fajn domluva, krasny svetr! Obchudek doporucuji!
helcah
10. říj 2016
Děkuji za milé hodnocení a také Vás ráda doporučím ostatním.
sweety83
19. zář 2016
Doporučuji paní, rychle jednání a dodání.moc milá a vstřícná prodávající.
chiaramignolo
29. srp 2016
Balíček dorazil. Moc děkuji, věci jsou krásné!! Ráda Vás doporučuji!!! Rychlé odeslání, milá komunikace!!!! 🙂
helcah
30. srp 2016
Velice děkuji za milé hodnocení a také ráda obchodování s Vámi vřele doporučuji!
luckastr
1. čer 2016
Vše v pořádku. Šaty pěkné. Jsem nadmíru spokojená. 🙂 Děkuji a doporučuji. 🙂
kosopemi
3. dub 2016
Rychlé vyřízení. Šaty jsou krásné.
lzii
17. bře 2016
Perfektní a rychlý obchod i přístup. Svetr je skvělý!
bartold
22. led 2016
obchůdek proběhl v pořádku, zboží super🙂 Doporučuji🙂🙂
helcah
25. led 2016
Děkuji za nákup, všem vřele doporučuji.
misa2
14. led 2016
Všem Vás moc doporučuji,svetr je pěkný.Míša
renes3
12. led 2016
Dobře moc děkuji zítra to odešlu,hezký den R.Kourková
ivana_slechtova
11. led 2016
Vše v pořádku,doporučuji
petris663
11. pro 2015
Obchudek proběhl v pořádku paní vřele doporučují věci sou moc krásný ještě jednou moc děkuji🙂🙂🙂
markyzza
4. pro 2015
Doporučuji prodávající. Bleskový obchůdek a i když jsem nakonec vracena, vše proběhlo bleskově i opačně. Peníze bleskově zpět na účtě. Díky Martina x-)x-)