Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Kolín    1     Profil uživatelky
Ahojky jmenuji se Martina.Děkuji,že jste navštívili můj bazárek.Prodávám věci po svým 8-letým synovi,jsou to věci v dobrém stavu.Přidávám i pár pěkných věciček po mě-bohužel se už do nich nějak po prckovi nevejdu ;-).V případě Vašeho zájmu i není problém,počkat s platbou...chápu,když někdy chybí korunky a mateřská či výplata je ještě daleko ;-),vše je o upřímnosti a domluvě /i na to mám špatnou zkušenost takže měním podmínky a max.5 dní - díky za pochopení/....jen teď,za poslední dobu jsem narazila na dost nepoctivých lidiček do si nechají poslat balíček na dobírku a pak si ho nevyzvednou,bohužel mi v tom zůstalo dosti korunek za poštovné/které je teď opravdu nemalé/...takže prosím na dobírku nezasílám - díky za pochopení ;-)
Poštovné počítám na kalkulátoru České pošty.Heký den ;-)
pozn.: inzeruji i jinde
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
siklovapetra
28. únor 2020
Bezproblémová, rychlá komunikace, bleskové odeslání zboží. Vřele doporučuji 😉👍
veronikahan
7. únor 2020
Zboží pěkné, komunikace a odeslání v pohodě. Můžu doporučit.
mishahlazena
7. říj 2019
Děkuji. Krásné věci. Doporučuji.
matysek44
8. říj 2019
I já moc děkuji za obchůdek 🙂
kakackovalenka
16. zář 2019
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji ☺️
matysek44
16. zář 2019
I já moc děkuji a jsem ráda,že jste spokojená🌹🌹🌹
kackakastanka
23. kvě 2019
děkuji za pěkné kvalitní tričko a rychlou komunikaci, doporučuji
matysek44
24. kvě 2019
I já děkuji moc za obchůdek🌹 - také doporučuji🙂
zuuuzaaa
7. kvě 2019
Děkuji za obchůdek. Vše v pořádku a proto maminku můžu doporučit
matysek44
7. kvě 2019
I já moc děkuji za obchůdek 🌹 - doporučuji 🙂
mayam
18. dub 2019
Bezproblémový obchod, určitě doporučuji.
matysek44
24. dub 2019
I já moc děkuji za obchůdek 🌹 - doporučuji 🙂
lucik0208
21. led 2019
Ještě jednou děkuji za fajn obchůdek, super domluva, spolehlivá maminka, moc ráda doporučuji 😉👍
matysek44
25. led 2019
I já děkuji moc za super obchůdek....také moc ráda doporučuji 😉
sounicka
4. črc 2018
Věci jsou krásné, vyprané a vyžehlené. Výborná komunikace.
matysek44
9. črc 2018
Dobrý den.Také paní doporučuji .....moc děkuji za obchůdek 🙂
shortgirl
19. únor 2018
Super komunikace a rychle odeslani. Zakoupena mikina je krasna, jako nova! Dekuji moc za obchod. Lucie
matysek44
19. únor 2018
I já moc děkuji za obchůdek .....maminku také doporučuji 😉🌹🌹🌹
lutoad
1. únor 2018
maminku mohu jen doporučit,vše v pořádku🙂
matysek44
2. únor 2018
Děkuji moc za obchůdek ....také doporučuji🙂👍🌹🌹🌹
lllucielll
6. led 2018
Velmi ochotna a vstricna pani. Obchod superrychly,bezproblemovy-NAPROSTO DOPORUCUJI👍
matysek44
10. led 2018
I já moc děkuji za obchůdek....paní také doporučuji 🌹🌹🙂🙂👍
misinnka
15. pro 2017
Moc děkuji za obchudek a milou komunikaci 💐 rada doporučuji 🙂
matysek44
18. pro 2017
I já moc děkuji za milý a rychý obchůdek .....také ráda doporučuji 🙂🌹
soborka33
7. zář 2017
Super obchůdek, jednání, domluva...prostě úžasný a všem doporučuji 🙂
atevih
16. kvě 2017
Bezproblémová a rychlá domluva. Krásná vestička ve výborném stavu. Maminku doporučuji🙂
matysek44
16. kvě 2017
Moc děkuji,jsem moc ráda,že vše proběhlo v pořádku .....velké díky a mějte se moc hezky s pozdravem Martina ....
kecupatko
9. kvě 2017
Balicek dosel v poradku, veci moc pekne. Maminku rada doporucuji 🙂
haninam
28. bře 2017
Velmi dobrá komunikace. Věci v pěkném stavu. Doporučuji 🙂 Děkuji Marti za skvělý obchod.
matysek44
28. bře 2017
Moc děkuji za hodnocení ....i pošta mě mile překvapila ....i já děkuji za skvělý obchůdek 😉
balcanka
6. říj 2016
Milá a rychlá komunikace, krásné věci, všem moc doporučuju a děkuju 🙂
matysek44
6. říj 2016
Moc Vám děkuji za milá písmenka ....děkuji za obchůdek 😉
petarozinka
17. kvě 2016
Děkuji za krásné a zachovalé zboží. Paní byla velmi ochotná i trpělivá při zpoždění mého manžela. Mohu vřele doporučit všem a ráda nakoupím znovu. Děkuji
matysek44
17. kvě 2016
I já Vám moc děkuji za příjemný obchůdek a také za Vaše za krásné hodnocení 🙂....také Vás doporučuji 😉...mějte se moc krásně s pozdravem Martina 🙂🙂
macinkapusinka
30. dub 2016
Vše v pořádku, děkuji moc a vřele doporučuji 🙂
matysek44
1. kvě 2016
I já moc děkuji za příjemnný obchůdek - doporučuji 🙂
terdo
29. únor 2016
Děkuji moc za příjemný, rychlý obchod a pěkně rifle. Mohu jen doporučit. T. 🙂
matysek44
29. únor 2016
I já Vám moc děkuji za rychlý a příjemný obchůdek,také doporučuji 🙂
misak239
21. kvě 2015
Balíček dorazil v pořádku, tílka jsou pěkná, čistá, voňavá. 🙂 Děkuji za příjemný obchod a mohu jen doporučit.
matysek44
21. kvě 2015
Také Vám děkuji moc za příjemný obchůdek ...také doporučiji 😉
meryvu
29. zář 2014
Balíček dorazil v pořádku.Auto je krásné,udělá nám spoustu radosti.Díky 🙂
matysek44
29. zář 2014
Tak to mě moc těší ...děkuji Vám za obchůdek 😉
jandy83
18. črc 2014
balíček dorazil v pořádku, děkuji za milý a rychlý obchůdek 🙂 doporučuji .
matysek44
18. črc 2014
I já moc děkuji za obchůdek 😉....také doporučuji 😉
sarasan
24. bře 2014
Dobry den,balicek dorazil dnes v poradku 🙂 ..dekuji za prijemny obchudek.Doporucuji.Monika
matysek44
24. bře 2014
Také moc děkuji za obchůdek 😉
tabora
13. led 2014
děkuji za obchůdek syn má velikou radost děkuji a doporučuji 🙂
matysek44
24. bře 2014
Také moc děkuji za obchůdek 😉
ly19
17. pro 2013
Moc děkuji za obchůdek..Mohu jen a jen doporučit... 🙂
matysek44
24. bře 2014
Také moc děkuji za obchůdek 😉
martina_cb
23. zář 2013
Vše proběhlo v pořádku, rychlá komunikace, doporučuji!!!
matysek44
23. zář 2013
Děkuji moc za obchůdek 😉
gabrle
18. zář 2013
děkuji za obchůdek🙂🙂🙂a všem vřele doporučuji 🙂 🙂 😉
matysek44
19. zář 2013
I já moc děkuji za obchůdek 😉
barunka01
18. zář 2013
dekuji za paradni boticky,jsou jeste lepsi jak na fotce.spokojenost a doporucuji 😉
matysek44
18. zář 2013
Děkuji,tak to mě těší ....ono to foto občas dost zkresluje....i já moc děkuji za obchůdek 😉
kasparkovci
16. črc 2013
V pohodě a trpělivá🙂
matysek44
16. črc 2013
Děkuji za obchůdek 😉