Používáme cookies. Více informací zde. OK
Zlín    0     Profil uživatelky
Ahoj, vítám Tě na mém bazárku. Platby mi můžete zasílat na účet nebo pokud chcete posílám i na dobírku.
Přeji pěkný nákup. Magda
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
marimiabell
25. únor 2019
Velice nespokojená s kvalitou prodaného fusaku a ani s jednáním prodejkyně. Zboží jsem si vyzvedavala osobně s pocitem, že paní prodává skoro nové zboží. Ani v popisu zboží ani ve fotkách neupozorňovala na závažné vady jezdce zipu a zipu samotného. Ani při osobním předání nic nezmínila. A jelikož jsem nečekala žádné vady, nekontrolovala jsem ho a spoléhala na důvěryhodnost prodejkyně. Připojuji i fotku vady Zpětné jsem paní žádala o zrušení prodeje a vrácení zboží ta ovšem o tom nechtěla ani slyšet, navrhovala jsem i dodatečnou slevu na tu také nebyla ochotná přistoupit, nakonec přestala komunikovat úplně. Proto paní nedoporučuji a jsem velmi zklamaná z tohoto jednání. Dlouho jsem přemýšlela zda hodnocení napsat, ale nakonec při balení zimních věcí jsem se znovu rozčílila.
caseyllu
5. led 2018
16.12 jsme se s paní dohodli 18.12 byli peníze odeslány a potvrzení o platbě .Paní inzerát smazala a dodnes ani bunda ani správa co se děje !! Takže za mě ne !!!!
maza9
8. led 2018
Dobrý den; překvapuje mne Vaše zpráva. Posílala jsem Vám zprávu; že zboži nemohu poslat; protože si syn bundu vytáhl a natrhl. Peníze jsem posílala zpět. A protože jsem ani po týdnu nedostala Vaši zprávu a peníze se mi nevrátily zpet; tak jsem už inzerát smazala. Nerozumim tedy Vašemu hodnocení. Pokud peníze nedorazily; dejte mi vědět abych mohla reklamovat v bance. Děkuji Magda
nilayah
14. pro 2017
Vše na výbornou. Doporučuji 😉
castlik
16. kvě 2017
Rychlá komunikace, pěkné zboží, můžu jen doporučit.
bubynka
28. lis 2016
Maminku všem doporučuji...bezproblémový obchod, zboží souhlasilo s popisem.
maza9
28. lis 2016
DikY a uzijte si zimu
pasinda
6. čer 2016
Pani prijemna,ochotna a ma pekne veci.Doporucuji.Jarka
maza9
16. črc 2016
Dekuji
niedobova
13. únor 2016
Skvělý obchůdek. Nádherné šatičky. Doporučuji a moc děkuji. Míša🙂🙂
zaneta2
19. lis 2014
prodejce doporučuji. výborná komunikace, rychlá dodávka a zboží je krásné dle popisu. díky 🙂
maza9
19. lis 2014
Děkuji a užijte si je.
maminkyadeti
7. pro 2013
Bezproblémový obchod a rychlé odeslání věci. Doporučuji 🙂 🙂 🙂
allean
15. únor 2013
Děkuji za skvělý obchod, rychlost, spolehlivost a výbornou komunikaci, všem mohu vřele doporučit 🙂
midiana
26. zář 2012
děkuji za prima obchůdek 🙂 maminku doporučuji 🙂
ivicsekm
28. únor 2012
Vše v naprostém pořádku. Mohu jen doporučit. Maximálni spokojenost. Díky
butefly
10. led 2012
rychlá milá domluva....můžu doporučit :o))
vvelecka
20. dub 2011
Dobrý den, posílám zprávu, že balíček se 3 modrými plenkami PopnGro dorazil dnes v pořádku :o)) Děkuji, zdraví Věra.
maza9
1. kvě 2011
Dobrý den, děkuji za zprávu a ať dobře slouží. Magda
andelka
16. bře 2011
Bezva obchůdek, pěkné plínky, na dobírku jsem kupovala poprvé ale bez problému to bylo:-)
maza9
17. bře 2011
Děkuji a ať dobře slouží.