Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Hradec Králové    4     Profil uživatelky
Hradec Králové    4     Profil uživatelky
Věci po dohodě rezervuji a počkám, dokud nepřijdou peníze na účet. Poté ihned odešlu balíček. Poštovné počítám vždy podle tarifu ČP, sdělím dle konkrétní věci. U objemnějších věcí se lze dohodnout na osobním převzetí.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
majah85
18. led 2019
Doporučuji, vše v pořádku
cechurovav
11. kvě 2018
Super obchod, paní moc ochotná. Děkuji.
petuunka
11. kvě 2018
Moc děkuji za obchod, vše proběhlo bez problému, výborná komunikace. Děkuji!
ivcadany1
7. únor 2018
Maminku vřele doporučuji👍
petuunka
8. únor 2018
Moc děkuji za obchůdek, vše bez problému, maminku doporučuji! Děkuji!
ottoval
15. led 2018
Velice spokojená !
petuunka
15. led 2018
Maminku mohu jako kupující vřele doporučit, vše v naprostém pořádku! 🙂
hyrmanky
11. pro 2017
Super komunikace, děkuji za prodej a rychlé jednání. Jenom doporučuji!
petuunka
11. pro 2017
Děkuji za super rychlý a bezvadný obchůdek, vše v naprostém pořádku, doporučuji! 👍
nestroj
1. pro 2017
Vše proběhlo v pořádku a rychle.Zboží v dobrém stavu.Děkuji za nákup
petuunka
11. pro 2017
Vše proběhlo hladce, rychle, bez problémů, jako kupující tuto maminku vřele doporučuji! 👍
adelaudrzalova
20. lis 2017
Maminka spolehlivá, zboží za zaslání zálohy rezervovala několik týdnů. Osobní předání bez problémů. Doporučuji 👍
petuunka
20. lis 2017
Děkuji za hodnocení a za bezproblémový obchudek, skvělá domluva, vše dodrženo dle dohody, můžu tuto maminku doporučit! 👍
duck09
12. čer 2017
Děkuji prodávající za zboží a ostatním ráda doporučuji
petuunka
13. čer 2017
Děkuji, vše proběhlo bez problémů!
leniskaa
28. pro 2016
Velmi rychlá a spolehlivá komunikace, vše naprosto v pořádku. Všem mohu jen doporučit pro záruku kvality za příjemné ceny. Jsem velmi spokojená.
petuunka
28. pro 2016
Moc děkuji za krásné hodnocení! I já jsem byla s obchůdkem moc spokojená, vše naprosto bez problémů, výborná domluva! Děkuji!
mendywendy
7. pro 2016
Super kalhoty, krasne, moc doporucuji 🙂
petuunka
8. pro 2016
Děkuji za rychlý obchůdek, vše bylo bez problémů. 🙂
rexulka
5. pro 2016
Vše rychle a v pořádku. Zboží moc hezké. Děkuji...
petuunka
6. pro 2016
Děkuji za bezproblémový obchůdek, vše bylo v pořádku 🙂
abeskovam
2. pro 2016
Dobrý den,zboží dorazilo v pořádku. Vláčkodráha je moc hezká, děkujeme za obchůdek.
petuunka
2. pro 2016
Dobrý den, děkuji za zprávu a za Váš nákup, ať Vám vláčky dobře poslouží 😉 Mějte se krásně, Petra
janice8
30. lis 2016
naprosto bezproblémový obchůdek,vše na jedničku s hvězdičkou,moc děkuji,pexeso dorazilo rychlostí blesku...mějte se moc hezky,Jana😉👏☃
petuunka
30. lis 2016
Moc děkuji za bleskový obchůdek, vše šlo bez problémů, super rychlá platba. Díky a mějte se krásně 🙂 Petra
biibaa
24. lis 2016
Milé jednání, rychlé, doporučuji!
petuunka
26. lis 2016
Děkuji za rychlý obchůdek i kladné hodnocení! I já jsem spokojená a můžu doporučit! 😉
crazylk
24. lis 2016
Super rychly obchod. Muzu jen doporucit
petuunka
26. lis 2016
Děkuji za bezva obchůdek, vše naprosto bez problémů! 🙂
terundela
24. říj 2016
Super obchůdek, komunikace na 1, knížka krásná. Doporučuji! 🙂
petuunka
24. říj 2016
Moc děkuji za obchůdek, jsem ráda, že jste spokojená 🙂 Z Vaší strany bylo také vše v naprostém pořádku a můžu Vás jako kupující doporučit 😉 🙂
sofinkasisinka
13. říj 2016
Rychlá komunikace. Zboží je moc hezké a zcela odpovídá popisu. Doporučuji!🙂😉🙂😉
petuunka
14. říj 2016
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek 🙂 😉
monika611
9. zář 2016
Moc děkuji za obchůdek. Vše na 1**🙂🙂
petuunka
9. zář 2016
I já moc děkuji!!! 🙂
haninam
16. srp 2016
Super rychlý obchůdek. Děkuji
petuunka
17. srp 2016
Vše proběhlo rychle a bez problémů, můžu doporučit 🙂
andysek21
12. srp 2016
Doporučuji, vše v pořádku! Děkuji za obchod a malý dáreček k tomu.😉 Andýsek.
petuunka
15. srp 2016
Děkuji Vám za bezproblémový obchůdek a jsem moc ráda, že jste spokojená 🙂 Petra
violamarie
15. led 2016
Doporučuji maminku, rychlý a bezproblémový obchod. Navíc překvapení v balíčku, prostě radost nakupovatx-)
petuunka
15. led 2016
Moc děkuji za krásné hodnocení, jsem ráda, že jste spokojená. Vše proběhlo rychle a bez problémů, maminku můžu jako kupující jen doporučit! 🙂
klada
19. lis 2015
Rychly obchudek,mohu jen doporucit.🙂
petuunka
20. lis 2015
Vše bylo v pořádku, děkuji za obchůdek 🙂
karlanews
15. lis 2015
Děkuji za moc příjemný obchůdek😊 Paní je moc milá a ochotná. Doporučuji😊
petuunka
15. lis 2015
Děkuji za bezproblémový obchůdek, vše bylo v naprostém pořádku, mohu doporučit. 🙂
emal
13. lis 2015
vše ok, doporučuji
petuunka
13. lis 2015
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchůdek.
mona7
30. led 2015
Děkuji, krásné zboží, vše v pořádku. Doporučuji 🙂
petuunka
2. únor 2015
Děkuji za rychlý a bezproblémový obchod, vše naprosto v pořádku! Doporučuji 🙂 Petra
fisja
6. pro 2014
Díky za obchůdek! 😉 Bundička přišla v pořádku a pěkně nám sedí! Děkujeme Jana 🙂
petuunka
8. pro 2014
Jsem ráda, že jste spokojená. Díky za bezproblémový, rychlý obchůdek, mějte se krásně 🙂 Petra
hedper
5. lis 2014
Děkuji moc za prima obchůdek, vše na jedničku, ráda Vás všem ostatním jako prodávající doporučím 🙂
petuunka
6. lis 2014
Děkuji, i já jsem s obchůdkem spokojená a ostatním Vás můžu doporučit 🙂
hell_mart
15. říj 2014
Rychlý obchůdek, milá a ochotná maminka. Moc děkuji a doporučuji! 😉
petuunka
15. říj 2014
Děkuji za bezproblémový obchůdek, vše O.K. Doporučuji 🙂
netosek
9. zář 2014
Děkuji za super rychlý a bezproblémový obchůdek, vřele Vás doporučuji dalším zájemcům! 🙂
petuunka
10. zář 2014
I já moc děkuji, vše proběhlo bleskově a bez problému. I Vás můžu ostatním jen doporučit 🙂
janao1981
21. únor 2014
Děkuji, krásné zboží a skvěla komunikace. Doporučuji
fyt
11. říj 2013
Obchudek proběhl na 1*, bundička v pořádku čistá , pěkně zabalené. komunikace rychlá. A o to nám všem přeji jde. Maminku jen doporučuji.
petuunka
13. říj 2013
Moc děkuji za bezproblémový obchůdek, vše v naprostém pořádku. Maminku můžu jako kupující určitě všem doporučit!!!
sabuska
3. říj 2013
Děkuji za pohodový obchůdek a ochotu 🙂 . Maminku jako prodávající můžu doporučit. Sabina
petuunka
3. říj 2013
Bezproblémový a rychlý obchůdek, jako kupující můžu všem doporučit! Děkuji, Petra
rina76
30. zář 2013
Děkuji, vše bylo v naprostém pořádku a ostatním doporučuji 🙂
petuunka
1. říj 2013
Děkuji, i já děkuji za bezproblémový obchůdek a doporučuji!
zlatuzka
10. zář 2013
Děkuji za obchůdek, vše proběhlo bez problémů 😉
ewcza
31. srp 2013
Moc děkuji za obchůdek. Vše bylo v naprostém pořádku a paní rozhodně doporučuji 🙂
glimmer
15. únor 2013
Moc děkuji.Obchůdek proběhl v pořádku.Oblečení čisté a voňavé. 😉
svehlici
24. zář 2012
Velká spokojenost .DOPORUČUJI!!!!
petuunka
24. zář 2012
Díky za rychlý a bezproblémový obchůdek, ostatním Vás doporučuji!
babsandersson
20. zář 2012
Moc děkuji za krásnou mikinku, vypadá ještě lépe než na fotce 🙂 moc maminku doporučuji!!
petuunka
23. zář 2012
Jsem moc ráda, že jste spokojená! Děkuji za rychlý obchůdek, i já Vás můžu ostatním doporučit. Mějte se hezky.
jankaander
21. únor 2012
Děkuji za bodýčko,je super,všem doporučuji,spokojenost,vše na jedničku.Jana 😉
petuunka
21. únor 2012
Děkuji prima obchůdek a za hodnocení, i já Vás může ostatním doporučit, vše absolutně bez problémů!
uherova
25. říj 2011
Moc děkujeme za rychlý a pohodový obchůdek! Roláčky jsou bezva, budou se nám krásně hodit 🙂. Vše na jedničku - rozhodně doporučuji!x-)x-)
petuunka
25. říj 2011
I já děkuji za obchůdek, vše v naprostém pořádku 🙂 Mějte se krásně! Petra
pkolin
19. říj 2011
Moc děkuji za super kalhoty - moc se nám líbí a přesně splnily naše očekávání. Díky a vřele doporučuji! 🙂
petuunka
19. říj 2011
Tak to jsem moc ráda, že jste spokojená 🙂 Děkuji za bezva, rychlý obchůdek. Mějte se krásně! Petra
kamiii
17. říj 2011
Moc děkuji za krásné oblečení, vše je dle popisu a za dáreček! dětičky z něj měly radost! 🙂 Všem Vás moc doporučuji! Kamila.
petuunka
17. říj 2011
Jsem moc ráda, že jste spokojená. I já děkuji za prima obchůdek, ať Vám věcičky poslouží 🙂 Mějte se krásně, Petra.
iluss
4. říj 2011
Tak balíček dnes dorazil. Moc děkuji za nádherné věcičky a Lucinka děkuje za bombonky 🙂 Mohu vás jen doporučit!
petuunka
4. říj 2011
Děkuji za bezva bezproblémový obchůdek, ostatním Vás rovněž můžu jen doporučit.
catrin22
4. zář 2011
děkuji za rychlý a bezproblémový obchod,doporučuji 😉
petuunka
5. zář 2011
I já děkuji, vše proběhlo rychle a bez problémů. Můžu Vás doporučit 🙂
katchi
15. srp 2011
Moc dekujeme za kocarek, je uzasnej.Jaja ma teplotu, tak nevim, kdy se dostaneme ven, ale hned ho nafotim a poslem fotku.Muzu Vas jen doporucit 😉
petuunka
15. srp 2011
Děkuji za hodnocení, jsem moc ráda, že jste spokojená, na fotku se budu těšit. Hodně šťastných kilometrů s novým "vozítkem" 🙂
fialinka
11. srp 2011
hezjí věcičky a děkujeme za dáreček. Tuto prodávající mohu jen doporučit. 🙂
petuunka
11. srp 2011
Jsem moc ráda, že jste spokojená. Já Vás mohu rovněž doporučit, blesková platba, vše bez problémů. Děkuji za bezva obchůdek 🙂 Petra
matava
6. dub 2011
dekuji moc za rychle poslany fusak, uz s nim vesele drandime po prochazkach a je skvely! 😃
petuunka
6. dub 2011
Tak to jsem moc ráda, že se Vám líbí a ještě poslouží. I já děkuji za bleskovou platbu a bezva obchůdek 🙂
we_werka_wenny
18. lis 2010
Jako prodávající mohu jen doporučit 🙂 Paní Petra je spolehlivá a velmi milá :-N Hodnotím na 1******** Děkuji za perfektní obchůdek 😎 Vendula
petuunka
18. lis 2010
Moc děkuji za krásné hodnocení, i já Vás mohu jako kupující všem doporučit! Vše proběhlo absolutně bez problémů, blesková platba, Prostě vše na 1****