Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Brno-střed    6     Profil uživatelky
sarkamodrykonik: Poštovné za balíčky od 1.1. navýšeno dle tarifu ČP o 10,- Kč
Zobrazit hodnocení:
lucimimi
24. dub 2021
Děkuji za obchod spokojenost
sarkamodrykonik
24. dub 2021
I já děkuji. Ať se vám daří Šárka
terezch
18. led 2021
Bohuzel zbozi bylo uvedeno jako nove, ale bylo poskozene, coz nebylo uvedeno v inzeratu 😞
peace22
28. srp 2020
Velice milá a naprosto bezproblémová komunikace. Všem vřele doporučuji 🙂
sarkamodrykonik
31. srp 2020
Děkuji za hodnocení. Bylo mi potěšením! Ať se vám daří.
monpetitloup
24. únor 2020
Maminku moc doporučuji, vše proběhlo perfektně, výborná domluva, hezké a originální věci 🙂
77jana
21. pro 2019
krásná knizka !!!!dekuji
sarkamodrykonik
22. pro 2019
I já děkuji a přeji hezké svátky!!!! Šárka
beaberuska
20. pro 2019
Maminku moc doporučuji. Za vše dávám velkou jedničku.
sarkamodrykonik
22. pro 2019
Moc děkuji a přeji hezké svátky!!!! Šárka
misamisenka
19. pro 2019
Příjemná a rychlá komunikace, rychlé zaslání, bezproblémový obchod.
sarkamodrykonik
22. pro 2019
Moc děkuji a přeji hezké svátky!!!! Šárka
zanda1313
26. lis 2019
Maminku ráda doporučuji, vše v pořádku, milé a rychlé jednání.🌹
zavajda
16. říj 2019
Rozhodně doporučuji 👍
sarkamodrykonik
17. říj 2019
Moc děkuji!!! A také děkuji za obchůdek! Ať se vám daří! Šárka
natalieludmila
9. říj 2019
Bleskové odeslání +dárečky navíc. Moc děkuji a doporučuji ostatním.
jittkam
7. čer 2019
Vše v pořádku a určitě doporučuji👍
sarkamodrykonik
7. čer 2019
Děkuji! Ať se vám daří! Šárka
lucimimi
15. kvě 2019
Děkuji za obchod, spokojenost
sarkamodrykonik
16. kvě 2019
Ijá děkuji! Ať se daří! Šárka
tsyslova
7. únor 2019
Děkuji za obchod a přeji brzké uzdravení!. Cvičky jsou rozkošné. Všem doporučuji tuto paní prodávající.
scerbova
21. led 2019
brusle jsou super,moc vám děkuji 🙂
sarkamodrykonik
23. led 2019
To jsem moc ráda!!!! Také moc děkuji za obchůdek a ať se vám daří! Šárka
jessei
18. led 2019
Děkuji za obchod, vše dorazilo v pořádku. DOPORUČUJI 👍
sarkamodrykonik
23. led 2019
Také moc děkuji za obchůdek a ať se vám daří! Šárka
stana5526
9. lis 2018
Velice spolehlivá maminka....🙂krásné věcičky.
sarkamodrykonik
9. lis 2018
Děkuji! A především za vaši vstřícnost a milou komunikaci!!!!!!!!! Kéž by byly všechny maminky jako VY!
filiplaura
18. zář 2018
Doporučuji i pro rychlé odeslání 🙂👍
verujan
14. zář 2018
Paní Šárku ráda doporučuji, oblečení odpovídá popisu. Děkuji.
tsyslova
8. zář 2018
S paní jsme se osobně sešly, je krásná a milá, vše proběhlo v pohodě a dle domluvy. Vřele doporučuji.
ivulililinka
3. srp 2018
Bezproblémový obchůdek, doporučuji 🙂
sarkamodrykonik
6. srp 2018
Děkuji! - Ať se vám daří! Šárka
hanulka15
16. dub 2018
Super, doporučuji 🙂
sarkamodrykonik
16. dub 2018
Děkuji!!!!! A přeji vše dobré! Šárka
glebova
6. dub 2018
Byl to super obchůdek! Paní hned reagovala na můj zájem a bundičku měla na druhy den po zaplaceni. Určíte doporučuji ostatním maminkám.👍
irenka89
21. bře 2018
Vše proběhlo v pořádku. Paní doporučuji 🙂
sarkamodrykonik
21. bře 2018
Děkuji za milé hodnocení. I já děkuji za příjemný obchod! Také doporučuji!
bt85
23. únor 2018
Paní je milá, ochotná, komunikace byla rychlá, vše v pořádku, doporučuji!
sarkamodrykonik
23. únor 2018
Děkuji za milé hodnocení. I já děkuji za příjemný obchod! Také doporučuji!
beaberuska
16. únor 2018
Paní Šárku moc a moc doporučuji, věcičky jsou nádherné, jako nové, za super cenu, děkujeme za dáreček. Perfektní komunikace, předání v Brně proběhlo rychle. Za vše dávám velkou jedničku. 🙂👍
sarkamodrykonik
23. únor 2018
Moc děkuji za milé hodnocení. I já děkuji za rychlý a příjemný obchod! Také doporučuji!
zuzaj11
31. led 2018
Vše naprosto v pořádku. Mikina je nádherná! Ráda doporučuji.
sarkamodrykonik
1. únor 2018
Děkuji za milé hodnocení. I já děkuji za rychlý a příjemný obchod! Také doporučuji!
ivanka240
26. led 2018
vřele doporučuji. fajn komunikace, rychlé dodání a navíc jsou věcičky jak nové. Malá je nadšená! Moc děkuji 🙂
simonamatous
11. led 2018
Příjemná rychlá komunikace a věci v pořádku určitě paní doporučuji....
sarkamodrykonik
13. led 2018
Děkuji za milé hodnocení. I já děkuji za rychlý a příjemný obchod! Také doporučuji!
sarka6
4. led 2018
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit. 🙂
sarkamodrykonik
4. led 2018
I já děkuji za fajn obchůdek! Ať se daří
haniki
13. pro 2017
Dekuji za kombinezu,je v top stavu,prisla rychle,jsme max.spokojeni.Doporucuji a jeste jednou dekuji.
sarkamodrykonik
14. pro 2017
I JÁ DĚKUJI ZA FAJN RYCHLÝ OBCHŮDEK!!! - Ať se vám daří! - Třeba zase někdy příště... Š.
k1k1k
8. pro 2017
velmi milá a ochotná paní, zboží odpovídá popisu, moc děkuji a ráda doporučuji 😉
sarkamodrykonik
10. pro 2017
Děkuji za hodnocení, rychlost a spolehlivost - a i já posílám velmi kladné body! Ať se vám daří!
eos
2. pro 2017
Děkuji za rychlé zaslání a prima domluvu. Šaty jsou moc pěkné. Ráda Vás doporučuji 🙂
sarkamodrykonik
3. pro 2017
Děkuji! - A také děkuji za prima obchůdek! Šárka
neryzek
29. lis 2017
Děkuji za obchůdek, doporučuji.
sarkamodrykonik
29. lis 2017
Také děkuji! Také doporučuji! :o)
vendelinakr
17. říj 2017
Balicek prisel v poradku, zbozi moc pekne a odpovida popisu, dekuji za darecek.
sarkamodrykonik
18. říj 2017
I já děkuji za milý obchůdek! Š.
karolinka96
7. říj 2017
Mohu jen doporučit, kvalitní oblečení a rychlá komunikace. Ještě jednou moc děkuji 🙂
sarkamodrykonik
9. říj 2017
Děkuji! Také mi bylo ctí - díky za fajn obchůdek! Šárka
margita_m
8. zář 2017
Super domluva, vstricnost, boticky presne dle popisu. Urcite doporucuji.
sarkamodrykonik
10. zář 2017
Děkuji! Výborná a milá komunikace, vše dle dohody - kupující doporučuji!
veronikablazkova_1
19. črc 2017
Mohu jen doporučit! Domluva krásná a dodání rychlé a v pořádku!! 🙂
sarkamodrykonik
7. srp 2017
Děkuji!!!!!! Jste milá! Také mi bylo ctí - díky za fajn obchůdek! Šárka
petraviky
12. kvě 2017
Doporučuji! Botky jsou super. Děkuji za obchůdek 🙂
sarkamodrykonik
13. kvě 2017
Děkuji moc! I mě bylo potěšením a moc děkuji za obchůdek! S pozdravem Šárka
myschel
18. dub 2017
Vše v pořádku, děkuji a doporučuji.
gabriela_33
30. bře 2017
Rychle jednani a férový obchod. Doporucuju!🙂
arola
22. únor 2017
Moc hezké zboží, bleskové zaslání, jsem spokojená, ráda doporučuji!
vikis88
13. led 2017
Sarko mooc dekujeme za prijemny a rychli obchod,kalhoty dle popisu,jsou moc hezke.tesim se nekdy na dalsi nakup od vas-.-)))👍
sarkamodrykonik
14. led 2017
Jé, děkuji! I já děkuji za obchůdek a milé jednání! Třeba zase něky... Hodě štěstí! Š.
al_al
9. led 2017
rýchla komunikácia a dohoda, milá predávajúca, všetko v poriadku 🙂
sarkamodrykonik
11. led 2017
Děkuji! I já doporučuji kupující! Rychlé, jasné, vstřícné a milé jednání!
sarka6
5. led 2017
Doporučuji, rychlá komunikace i dodání, perfektní obchůdek, můžu jen doporučit. 🙂
sarkamodrykonik
7. led 2017
Děkuji! I já doporučuji kupující! Rychlé, stručné, jasné, vstřícné jednání!
bozka007
20. pro 2016
Vše v pořádku. Doporučuji.
rhuagh821
16. pro 2016
Rychlé, příjemné, vstřícné jednání. Botičky dorazily rychle a jsou moc pěkné. Děkuji za obchod. Vřele doporučuji. 🙂
makjag
27. říj 2016
Dobrý obchod, určitě doporučuji 🙂
sarkamodrykonik
28. říj 2016
Děkuji moc! I s vámi bylo radost "obchodovat" :o) Ať se vám daří a vše dobré! Šárka
yllakh
18. říj 2016
děkuji za obchůdek, vše v pořádku 🙂
cibabinka
18. říj 2016
Krásné věcičky, moc děkujeme 🙂
xjerm102
18. říj 2016
Vše dorazilo v pořádku a kompletní. Skvělá komunikace. Děkuji!