Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
Jičín    1     Profil uživatelky
Vítám vás na svých stránkách. Věci od nás jsou z nekuřáckého prostředí. Nemáme v bytě žádná domácí zvířata.
Snažím se měřit a popisovat vše. Pokud budete chtít vědět o zboží více, napište, ráda vám vše zodpovím, přeměřím, nafotím jak potřebujete.
Prosím ptejte se na vše co vás zajímá, ať předejdeme nepříjemnostem. Většinou se jedná o věci použité, prané, snažím se uvádět vše u popisu - zašití, poškození. Pokud je uvedeno, že jde o věci více nošené, počítejte prosím s drobnými žmolíčky - někde uvádím.
Velice ráda vyfotím jakýkoliv detail. Raději 10x ujistit, než potom řešit nepříjemnosti.
Na zkoušku věci nezasílám. V případě problému mne , prosím, slušně kontaktujte a pokusíme se věc vyřešit k oboustranné spokojenosti.
Věci posílám poštou nebo je možné osobní vyzvednutí. Na dobírku věci nezasílám. Pokud objednáte větší množství, poštovné počítám jen jedno dle tarifu pošty.
Uvedené sety nejsou dogma, pokud se vám bude cokoliv líbit, napište, domluvíme se. Ptejte se, někdy nemám vše vloženo a přesto věc, kterou poptáváte, vlastním. Děkuji za nahlédnutí.
Zobraz celé podmínky
Zobrazit hodnocení:
lena38
27. zář 2019
Dekuji za bezva obchudek, nakup mohu jen DOPORUČIT...🌸🌸🌸
lenickadou
24. zář 2019
Vše ok, rychlost, doporučuji 🙂
vklusakova
25. zář 2019
Děkuji Vám za nákup, rychlou platbu a milou komunikaci. Jsem ráda, že všechno klaplo a bunda se líbí. VK
marrgitta
3. bře 2019
Pani mohu doporucit👍
catherinealex
23. črc 2018
Super obchudek👍👍👍 jsem se vsim spokojena. Pani prodavajici velice doporucuji 😊
vklusakova
24. črc 2018
Moc děkuji a jsem ráda, že jste spokojeni. Někdy nashledanou. V. Klusáková
lucie2323
28. bře 2018
Rychlé zaslání zboží, mohu jen doporučit, děkuji za obchod 🙂
vklusakova
16. kvě 2018
Děkuji Vám za zprávu, že balíček dorazil i za hodnocení. Jsem ráda, že jsme to do soboty stihly🙂
mateshanka
22. zář 2017
Rychlá komunikace i vyřízení, doporučuji.
vklusakova
22. zář 2017
Moc děkuji za nákup. V. Klusáková
pmichalc
18. zář 2017
Vše v naprostém pořádku, super domluva, rychlé zaslání. Děkuji a ráda doporučuji.
vklusakova
22. zář 2017
Děkuji za hodnocení a za nákup. V. Klusáková
kamadri
9. kvě 2017
Moc děkuji za rychlý a kvalitní obchůdek 🙂
lulda1988
27. dub 2017
Výborná komunikace, maminka ochotná, mohu jenom doporučit 🙂
lulufina
4. dub 2017
Skvělý obchod, zboží v perfektním stavu, velice doporučuji 🙂
vklusakova
4. dub 2017
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že je vše v pořádku. V. Klusáková
gabriela_33
26. bře 2017
Dekuju moc, balik dorazil, vsechno na 1. Doporucuju!👏
vercas01
23. led 2017
Vše v pořádku děkuji
gouves2009
4. pro 2016
Aha, skoda. Dekuji. Petra
adrianado
11. srp 2016
Maminku vřele doporučuji, vše v naprostém pořádku, krásné zboží 🙂
maruska_k
15. čer 2016
Děkuji za bezproblémový obchod a doporučuji 🙂
vklusakova
15. čer 2016
Děkuji za váš nákup a někdy třeba nashledanou. V. Klusáková
lussa83
2. čer 2016
Děkuji za pěkný potah, maminku doporučuji, vše v pořádku 🙂
vklusakova
2. čer 2016
Dobrý den, velice děkuji za obchod a někdy nashledanou. V. Klusáková
onteriba
11. kvě 2016
Botky dorazily v pořádku. Rychlá komunikace, zaslání a dobrý obchod. Děkujeme i za dáreček. Doporučuji 🙂
vklusakova
11. kvě 2016
Velice děkuji za hodnocení i obchod a spolehlivost i z Vaší strany. V. Klusáková
alicitta
31. bře 2016
vše v pořádku, doporučuji
ance_hajna
18. únor 2016
Nabizene zbozi dorazilo rychle, v poradku a ve stavu odpovidajicimu popisu🙂
kamca77
17. únor 2016
Rychlé odeslání a výborná komunikace, jen doporučuji 🙂
vklusakova
17. únor 2016
Děkuji Vám za nákup, spolehlivost z Vaší strany a někdy třeba nashledanou. V. Klusáková
carodejkalucka
15. led 2016
jsem velice spokojená,spolehlivá a komunikativní maminka,rychlé dodání,pěkné zboží,velice ráda doporučuji i ostatním a ještě jednou děkuji Lucka🙂🙂
vklusakova
15. led 2016
Moc děkuji za obchod. I z Vaší strany všechno proběhlo na jedničku a věřím, že Vám kočárek bude dlouho jezdit. V. Klusáková
dolby
7. led 2016
Obchod proběhl v naprostém pořádku a rychle 🙂 Mohu jen DOPORUČIT !!!!!🙂
vklusakova
7. led 2016
Dobrý den, děkuji Vám za hodnocení i za bezproblémový obchod z Vaší strany. V. Klusáková
kotako
24. lis 2015
Příjemná komunikace,bleskové doručení, krásné zboží 🙂 Určitě všem doporučuji 🙂
vklusakova
24. lis 2015
Děkuji za Váš nákup. Jsem moc ráda, že se Vám mantinel líbí.
srbkvl
23. říj 2015
Dobrá komunikace, rychlé jednání, vstřícnost. Doporučuji
vklusakova
23. říj 2015
Moc děkuji za nákup. Jako nakupující jste spolehlivá a ať postýlka slouží.
kamusha
19. zář 2015
Vše v naprostém pořádku, milá komunikace, rychlé dodání, mohu jen doporučit ☺
vklusakova
19. zář 2015
Moc děkuji za napsané hodnocení. I Vás jako nakupující můžu doporučit. Jste spolehlivá, všechno proběhlo na jedničku.
moniach
17. zář 2015
Vřele doporučuji 🙂
vklusakova
17. zář 2015
Dobrý den, děkuji za hodnocení. Jsem ráda, že se vám bodyčka líbí. Kdykoliv zase nakoukněte. V. Klusáková
klara1411
14. črc 2015
Moc děkuji za obchůdek, vřele doporučuji. Moc děkuji 😉 🙂
vklusakova
14. črc 2015
Děkuji vám za hodnocení a ať sedačka dobře slouží. Někdy třeba na shledanou. Veronika
fila2106
14. kvě 2015
Maminku mohu vřele doporučit, super komunikace, rychle dodání moc super sandálů. 🙂
vklusakova
14. črc 2015
Dobrý den, děkuji vám za spolehlivý obchod, rychlou platbu a jsem ráda, že se vám boty líbí. Někdy třeba nashledanou.
olii
28. únor 2015
Syn ma z povleceni velkou radost, dekuji moc za obchudek a vsem doporucuji! 🙂
vklusakova
1. bře 2015
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že povlečení udělalo radost. V. Klusáková
nolies
17. únor 2015
Bundička jako nová. Maminku mohu jen doporučit 🙂
vklusakova
17. únor 2015
Dobrý den, děkuji vám za spolehlivý obchod, rychlou platbu a jsem ráda, že se vám bundička líbí. Někdy třeba nashledanou.
radus2011
15. lis 2014
Botičky jsou jako nové 🙂 Moc děkuji.
vklusakova
15. lis 2014
Dobrý večer, děkuji vám. Jsem ráda, že se boty líbí. Veronika
scullynka
17. říj 2014
vse v pohode,doporucuji🙂
vklusakova
18. říj 2014
Děkuji za hodnocení a ať vám odrážedlo slouží. V. Klusáková
zuzkynamamamaja
22. srp 2014
Vše proběhlo v pořádku, maminku doporučuji.
vklusakova
22. srp 2014
Moc vám děkuji za obchod a jsem ráda, že jste spokojená. V. Klusáková
kotemich
30. kvě 2014
Perfektní spolupráce,překrásné zboží,rychlé dodání.Všem vřele doporučuji 🙂
vklusakova
30. kvě 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že vše je v pořádku. I já děkuji za bezproblémový obchod a ať se panenky líbí. V. Klusáková
nitrama
29. kvě 2014
Všechno v pořádku,doporučuji.
vklusakova
30. kvě 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že vše je v pořádku. I já děkuji za bezproblémový obchod. V. Klusáková
katerina1980
29. kvě 2014
Mohu doporučit.Balíček přišel brzy. 🙂
vklusakova
30. kvě 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že vše je v pořádku. I já děkuji za bezproblémový obchod. V. Klusáková
bacutty
24. kvě 2014
Doporučuji. Vše v pořádku.
vklusakova
24. kvě 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že vše je v pořádku. I já děkuji za bezproblémový obchod. V. Klusáková
dvorakovajir
13. dub 2014
Mohu doporučit. Balíček přišel včas a v pořádku.
vklusakova
30. kvě 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že vše je v pořádku. I já děkuji za bezproblémový obchod. V. Klusáková
kvakuska
13. bře 2014
Bezproblémový obchod, paní prodávající můžu doporučit.
vklusakova
30. kvě 2014
Děkuji za hodnocení a jsem ráda, že vše je v pořádku. I já děkuji za bezproblémový obchod. V. Klusáková