1 / 1

    🐐🐐 beru sve kozy,taky je to zajima

    5. kvě 2021

    Mám samolepicí bez těch snurek z intimissimi a měla jsem v tu dobu b/c, když jsem si ji vzala. No cecky vypadaly jak vykojeny lajdaky až na zem. Tohle drží opravdu jen na áčka, jinak to vypadá hrozně a hlavně to nedrží 😁

    5. kvě 2021

    Jen se pripichnu zajímají mě zkušenosti , pro mě to teda není ,ale dle mě to bude držet jen na fakt malinkatych prsech s mojima E-F bych vážně neuspěla 😂

    5. kvě 2021

    @chesekhake kámoška nosí na déčkách a je spokojená, záleží asi na 🐐🐐

    5. kvě 2021

    Měla jsem tyto se šňůrkama, byly super, ale při menším zapoteni se to začalo odlepovat 🤷‍♀️

    5. kvě 2021

    @agneska7 Ahoj, neuspělo to ani na prsou -A :D Potřebovala jsem pod šaty a nedrželo, sjíždělo mi to úplně hned. Nevím, jestli je to jen velikostí, ale i typem pokožky třeba?

    5. kvě 2021

    Mám, prsa velký a po dvou dětech...a popravdě, drží to ale ten tvar, děs běs. Věřím, že na malých prsou může vypadat pěkně.

    5. kvě 2021

    Já si tento typ podprsenky koupila v Lidlu, budu potřebovat na rodinné focení pod šaty. Ještě jsem jí nezkoušela, nemělo to totiž smysl (v době nákupu jsem ještě kojila a jedno prso bylo obří, druhé pidi). Takže budu zkoušet, až jí budu potřebovat. Ale proč to píšu, v Lidlu to je za dobrou cenu a můžeš bez problémů vrátit (nepoužité). Vyzkoušíš přiložením, který košíček Ti bude sedět a ten si necháš. Bohužel z hygienických důvodu po použití (přilepení) nelze vrátit, ale nestojí to tak moc jako ze specializovaných obchodů, můžeš vyzkoušet, zda to funguje a zda Ti to vyhovuje a pak můžeš si koupit dražší.

    5. kvě 2021
    11mat
    autor

    S tím pocením mě to pobavilo, protože ji chci pod šaty co jsem si koupila k moři,to budu hned odlepena 😂

    5. kvě 2021

    @11mat a co wonderbra? Maji i s nizkymi zady, do vystrihu na zadech. S tou zkusenost mam dobrou🙂

    5. kvě 2021