aalleennkkaa7
11. dub 2017
59 

Dětská termoláhev Pacific Baby 3-v-1

Tak na tento výrobek jsem se těšila tři roky, první dcerka měla k jídlu tak vřelý vztah, že jsme mlíčko každé krmení několikrát přihřívali, buď ho už pít nechtěla vůbec, protože bylo studené a po přihřátí jsme zase čekali, až vychladne. Tenkrát jsem nechápala, že nikdo nevymyslel láhev, kdy by mléko zůstalo teplé alespoň po dobu krmení. No a vzhledem k tomu, že teď jsou na mě v přesilovce, běhám dohřívat mlíčko znovu.

Obecné informace

  • Plastové části neobsahují BPA (Bisfenol A)
  • Vyrobena z kvalitní nerezové oceli, savička ze silikonu
  • Lze použít pro mateřské mléko, kojeneckou výživu, džus, čaj apod.
  • Láhev lze umývat v horním koši myčky, lze sterilizovat párou nebo tabletami
  • Láhev se širokým hrdlem cca 23 cm vysoká
  • Nepoužívejte mikrovlnou troubu, nevyvařujte!

Kolik se do ní vlastně vejde?

Mile mě překvapila vnitřní ryska do 200 ml se stupnicí po 50 ml. Do lahvičky se vejde až 300 ml.

Tak schválně vydrží 10 hodin?                                                                                                 Začátek 11 hodin 80°C, v 15 hodin 50°C, v 16.30 45°C, po další hodině 40°C, v 20 hodin 35°C, v 22 hodin 35°C.

Opravdu lze použít na všechny savičky, co máme doma?                                            Savička Pacific baby a NUK (staré sportovní pítko od NUKU funguje správně, bohužel nový typ neprojde otvorem, dá se ale použít vršek od láhve AVENT, který má větší dírku, ale nelze použít s krycím víčkem).

Půjčíme ho sestřičce?

Lahvičku naplním starší dcerce vlažným čajem (teplé odmítá), zkontroluji, že je ideální na pití (mohly bychom ho jen povozit a za procházku by nám nevychladl J), savičku vyměním za oblíbené pítko od nuku a hurá na procházku. Tak konec termoobaly všeho druhu, byly jste k ničemu, tohle je jiná pohodička J. Večer vyběhneme na místní hřiště, čajík stále na svém místě, po devíti hodinách tedy už nezahřeje, ale stále má příjemnou pokojovou teplotu. Láhev je ideální na podzimní dny, kdy klasická láhev okamžitě vychladne na teplotu okolí a je pro malé děti nepoužitelná.

No, a protože láhev se nepůjčuje tak musíme vybrat na www.feedo.cz další, motivů a saviček zde mají dost a tentokrát třeba vyzkoušíme i pítko.

Lahev u nás funguje už 2 a půl roku - savičky jsme používali nuk a teď používáme pítko od nuku nebo Pacific Baby. Recenze je očesaná o fotky, třeba někdy stihnu vložit nebo si napište o originál 🙂

11. dub 2017

Funguje i se savickami MAM. Pitko pro starší deti jste už zkoušeli?

11. dub 2017
Komentář byl odstraněný

@mmm12345pitko super, dobre se cisti. 4leta si teda stezuje ze malo tece ;), mladsi z neho pila tusim od roku. Mam nemam vyzkouseny. Lovi, avent na otvor pasoval, pri piti vyzkouseny hlavne nuk.

11. dub 2017

Začni psát komentář...

Odešli