aalleennkkaa7
11. dub 2017
56 

Vlhčené ubrousky LINTEO

  • dermatologicky testované, bez parabenů a alkoholu

Složení: Aqua, Coco Glucoside, Caprylyl Capryl Glucoside, Glycerin, Phenoxyethanol, Propylene, Glycol, Parfume, Panthenol, Benzoic, Acid, Dehydroacetic Acid, Dimethicone, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Tocopheryl Acetate, Citric Acid.

Výrobce/dovozce/dodavatel v ČR:  Melitrade a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha, Česká republika. www.linteo.cz

Vlhčené ubrousky LINTEO jsme se rozhodli otestovat v tom nejtěžším prostředí tzn. venku při dětském dni pořádaném pro naše nejmenší. Praktické balení s plastovým uzávěrem je ideální na cesty a snadno se otevírá a zavírá jednou rukou. Balení obsahuje 80 kusů o velikosti ústřižku 16x21 cm (balení vydrží cca na 14 dní při přebalování 5 x denně, nebo na jeden dětský den pro cca 30 dětí).

Ubrousky jsou parfemované, spíš vlhčí (to oceníte až u starších dětí), poslední kapesníčky už byly docela mokré. Neměly problém s „prdelkama“ našich nejmenších, mastnýma rukama našich předškolkáčků a umazané ručičky od malování umyly nás všech.

Ideálně posloužily pro rychlou akci při tvoření našich nejmenších, abychom zabránili, že budou od barviček od hlavy až k patě.

Jedinou „nevýhodou“ je, že se dobře otvírají i dětem takže je potřeba je mít pod dohledem, jinak mizí rychleji než byste si přáli.

Zbytek kapesníčků zůstal v autě, jako železná zásoba, klasické kapesníčky zde vysychají, protože se jim odlepí zavírání, tyto na tom budou asi lépe.

https://www.feedo.cz/vysledky-hledani/linteo/#

Komentář byl odstraněný

Začni psát komentář...

Odešli