aalleennkkaa7
11. dub 2017
47 

Woody Houpačka s ohrádkou 3 ­+

  • Houpačka pro nejmenší děti je opatřena bezpečnostní ohrádkou. Zvednutím přední tyčky ohrádky se dítě snadno dostane dovnitř i ven. Určeno pro zavěšení na bezpečnostní, nejlépe točivé háky. Háky nejsou součástí balení. Délka provazů včetně houpačky: 155 cm. (Nastavitelná délka lana.)
  • Rozměr sedátka: 30 x 32 x 30 cm.
  • Barvy a provedení se mohou lehce odlišovat od výrobků zde zobrazených.

OLYMPTOY s.r.o.,

Okružní 781

250 81 Nehvizdy

Česká republika

    Dcera dostala houpačku do pokojížku ve dvou letech, venku jsme měli plastovou, ale protože už je velká holka a máma měla v létě na rukách miminko, koupili jsme stejnou houpačku i ven, protože jsem nebyla schopná dceru s plnýma rukama do houpačky vysadit. Houpačku jsme dali nízko tak aby si do ní mohla vlézt i vylézt sama a byla víc samostatná. Když houpačka přišla potěšilo mě, že má bezpečnostní ohrádku, kterou ta naše stará neměla, přece jenom mladší dcerka se bude chtít také houpat a mohla by propadnout. Bezpečnostní popruh je pod houpačkou spojený plastovou přazkou, takže když ho nepotřebujete, nebo chcete aby dítě vylezlo samo, jednoduše ho rozepnete.

    Mladší dcerka začala pěkně sedět (10 měsíců), takže s přicházející zimou se venkovní houpačka přesunula dovnitř a holky se mohou houpat obě zaráz, takže nemůže srazit jedna druhou. Starší si houpačku obsluhuje skoro sama, jen potřebuje houpat a mladší díky popruhu nemůže vypadnout. Spokojené jsou obě a houpání se jím moc líbí. Jen co odejde zima, dáme houpačku zase ven,  abychom si užili sluníčka.

    Tentokrát mám jedno drobné mínus. Po půl roce, co byla houpačka venku na sluníčku a dešti se jí loupe barva, takže před dalším použití venku bude chtít přetřít. I když výrobce uvádí, že houpačka je pro venkovní použití doporučuji, pokud chcete, aby Vám vydržela stále pěkná ji chránit před deštěm a sundávat, venku bude trošku trpět.

A kterou vyzkoušíte vy?

https://www.feedo.cz/obchod/vysledky-hledani/houpa%C4%8Dka%20woody/

Alena

Mame stejnou 😉

11. dub 2017

Začni psát komentář...

Odešli