aalleennkkaa7
11. dub 2017
47 

Woody Montážní stavebnice „Constructor“, 3+

  • Výrobek a jeho zpracování odpovídá normě EN-71.
  • Kutilská práce s funkčními šrouby a šroubovákem. Nekonečné množství variant různých staveb a strojů, aut až po domečky, jeřáby a podobně …
  • Velké množství dílů
  • Safe toys – program ITC Zlín, který zaručuje nejvyšší bezpečnost hračky s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.

Woodyland s.r.o.,

K Žižkovu 9 / 640

190 00 Praha 9

Česká republika

www.woodyland.eu

Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé částice. Nebezpečí spolknutí.

Co balení obsahuje

- 8 kostek / 26 kostek

- 4 kola / 4 kostky

- 1 lano, 1 šroubovák, 1 klíč, 1 kladka

- 34 šroubků

- 30 matiček

- 30 závlaček

Vzpomínka

Na stavebnici vzpomínám z dětství, bratr z ní stavěl nepřeberné množství aut, jeřábů a …. Je to už skoro třicet let, tak uvidíme, jestli zaujme i moje děti. Zajímavé je, že hračky, na které si s bratrem pamatujeme z dětství, nejsou v pokladech, co nám rodiče schovali nikde k nalezení. No ještě že se některé hračky stále vyrábějí a na www.feedo.cz takové poklady najdete. Třetí narozeniny jsou zde tak uvidím, jak jsem se trefila. Co vy, měli jste ji také rádi?

Tříleťačka

Asi si řeknete, že to není typická hračka pro holčičky, ale u nás zrovna stavebnice vyhrávají na plné čáře. Stavebnice zaujala a už se montují na šroubky matičky. Zkoušíme, na co je šroubovák. Ze začátku to chce trochu pomoci, radost z nové hračky kazí naše roční prtě, které si hraje po svém – „co tu máme dobrého?“.

Abychom se vyhnuli šarvátkám, necháváme stavebnici pro chvilky, kdy prtě spí.

Po půl roce

Stavebnice je stále v oblibě, možná také trochu proto, že není úplně na dosah. Prtě, už přestalo strkat hračky do pusy, a i když je stavebnice určena pro děti od tří let vyhraje si s ní luxusně, a hlavně milé zlaté maminky co si budeme vykládat, nevím jak jste na tom vy, ale mě osobně ve stavebnici chybí manuál. Mami postav jeřáb, mami udělej auto a maminka se potí. Použité šroubky jsou krátké, takže se nedošroubují tam kam potřebuji, tak rozmontovat a najít delší,…. Zato prtěti stačí, když držím kostku a ono se snaží trefit šroubkem do dírky J.

Strýček

Jů, můžu si ji pujčit? Tu jsem měl, když jsem byl malý jako ty. Co mám postavit? Víš co, postavím ti robota. A koncert se rozjíždí, kostka střídá kostku, šroubek matička a během pár minut je tu robot, pak formule, … .

Jak si s ní hrají holčičky?

Tati postav auto. Mezi tím ti uvařím polívku, jo? Kyblík se promění v hrnec, závlačky v zeleninu, šroubky v nudle, šroubovák je vařečka a už se to míchá, už se to vaří. Tati, ochutnáš? Podává dcerka tátovi klíč. Nespal se, foukej! Jů auto, můžu ho rozšroubovat? Zůstává zadní náprava. Podívej, tati to je váleček a už se válí těsto. Auto mizí v kyblíku. Tatí, musíme to pěkně uklidit, ať se nám to nepoztrácí a nenajde to prcek, aby to nespolkl, to by bylo.

Závěr

Stavebnice je pro děti ideální, rozvíjí fantazii, jemnou motoriku, kyblík je perfektní pro úklid. Kostek je tak akorát aby se dalo něco postavit. Osobně bych uvítala pár inspiračních návodů, protože mám trošku problém s prostorovou představivostí. Ale na druhou stranu je to výzva pro tatínka. Tati postav auto, mámě to moc nejde. Tak to teď máme rozdělené, tátovi zas nejde mrkev z plastelíny. Pár kostiček má trošku horší opracování, tam by mohl výrobce ještě trošku zapracovat, ale v balení je kostek víc, než je uvedeno na krabici.

A kterou vyzkoušíte vy?

https://www.feedo.cz/obchod/vysledky-hledani/woody%20stavebnice/

Alena

Začni psát komentář...

Odešli