abrcetle
29. kvě 2009

Přípravy

Takhle se připravujeme na našeho Kubíčka :o) A začalo to den před mými narozeninami jsem měla neodbytný pocit, že bych si měla udělat těhotenský test - a byla čárka :o) Sice maličká, ale byla. Pak asi za měsíc jsem se objednala k lékařce, která nás potěšila, protože potvrdila naše domněnky. A dále to už frčelo - měla jsem objednané lázně - mimochodem samozřejmě že poprvé v životě, takže na všechny procedury místo mě chodila budoucí babička :o(. Ale to se prostě nedá nic dělat - kamarádka mi říkala, že jestli mám naplánovanou dovolenou nebo něco obdobného, tak že mi to určitě vyjde přesně tak, abych tam nemohla :o)
Jinak v 11tt jsme byli na NT screeningu, který neukázal žádou abnormalitu a začali jsme se moc těšit. V 17tt jsme však měli pozitivní Triple test - výsledky ještě nejsou, snad za pár dní už budeme vědět víc.
Ve 20tt jsme byli na ultrazvuku a paní doktorka s budoucím tatínkem tam obdivovali pindíka mezi nožičkami, takže je jasné, že z původního plánu na Markétku nic nezbyde (po druhé se snad tatínek trefí :o))) ) a čekáme Kubíčka.
Včera jsme vybrali kočárek a přebalovací pultík, takže tady jsou námi vybrané věcičky :o)
V pondělí 1.6. jsem volala o výsledek Triple testu - vše je ok, a skutečně je to kluk! :o)