34 / 67
    První malinový sirup :-) Množství je z kila malin. Jenom nebyl čas nechat překapávat přes plátno, tak jsem jenom mačkala šťávu a má hodně šumu. Tady je čerstvě nalitý do lahví, tak to vypadá hrozivě :-D

    vypadá to dobře;)

    10. črc 2014

    můžu poprosit o recept?

    13. srp 2014
    aideen
    autor

    @tkanicka na 1 kg malin 500ml vody, rozmačkat a s vodou nechat do druhého dne. Pak nechat překapat přes plátno, přidat kilo a kousek cukru a sáček kyseliny citronové.

    13. srp 2014

    moc děkuju

    14. srp 2014

    Mohu se zeptat? Po přidání cukru a kyseliny citronové se nenechává přejít varem? Plní se tedy za studena? Děkuji.

    25. říj 2014
    aideen
    autor

    @tygrisek09 já sirupy většinou převářím. Jenom bezinkový jsem nevařila. A vydržel. Takže dle mě je to jedno.

    25. říj 2014

    Děkuju moc. Já právě také převářím 🙂

    25. říj 2014