allynka
19. dub 2017
4421 

5 tipů pro letošní jaro v dětském šatníku plus jeden skvělý tip, jak vše pořídit s 20% slevou!

Je tu jaro! Všechno kvete, na tvář se mi vloudil bezděčný úsměv a do mého šatníku veselejší barvy. S radostí schovávám zimní bundy, chlupaté boty a flísky i svým dětem a těším se, až jim vytáhnu jarní kousky. Jenže ouha! Všechny tři děti opět povyrostly a v loňských outfitech vypadají poněkud žalostně… Nezbývá, než rychle jednat a vyrazit na jarní nákupy! A letošní bonus? Jarní úsměv mi vydrží i při nakupování, protože jsem v mém oblíbeném obchodě objevila příjemnou 20% slevu!

Moc ráda se s vámi o svůj objev podělím. Níže naleznete kupón na 20% slevu při nákupu nad 700,- Kč, který platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období od 30. 3. do 16. 4. 2017 ukázat v telefonu či tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Takže neváhejte a pořiďte si letos dětské jarní kousky s úsměvem!

Na co letos hlavně zaměřím?

  1. Denim ve všech podobách

Džínové oblečení se hodí pro všechny věkové kategorie, pro kluky i holčičky, je pohodlné a vždycky “in”. Denimové kalhoty ve stylu nedbalé elegance, k nimž stačí obyčejné bílé tričko nebo košile, a z mých malých rošťáků se rázem stanou velcí frajeři. Pro malou princeznu zvolím slim fit nad kotníky, protože chodí ráda oblečená jako maminka ;) Zálusk mám také na džínové kraťásky a slabou džínovou košili.

2. Běhám, skáču a pořád mi to sluší

Moje děti jsou jako raketové myšky, pořád v pohybu. Aby se jim dobře běhalo a skákalo, pořídím na jaro tenisky, ještě uvidím, jestli kotníčkové nebo nízké. Nejlépe v bílé barvě, která sice není příliš praktická, jenže zatraceně dobře vypadá! Nejen k džínám, ale třeba i k sukničce s bomber bundičkou.

3. Košile, košile, košile

Co v H&M vždycky spolehlivě seženu, jsou fešácké chlapecké košile. Nakupuji je nejen pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce nebo rodinné focení, ale ty “obyčejné” bílé i na jaro a léto, k džínům nebo k moři. Vypadají jednoduše báječně!

4. Pohodlí na ven i na doma

Úžasné bavlněné šatičky, legínky a tregínky s jarními vzory, pohodlné tepláky, slabé mikiny a trička. Ta letos krom klasických miloučkých stvoření ožila divokými šelmami ze safari. Moje malá divoška miluje všechna zvířátka, takže ji zaručeně nadchnou hadříky s tygrem, leopardem, motýlky i kočičkou. Jediný problém bude, který si vybrat… 

5. Když vyjde sluníčko

Aby byl outfit dotažený k dokonalosti, očka byla chráněná před slunečními paprsky a dítko si připadalo o něco dospělejší, jsou naprosto nezbytným doplňkem sluneční brýle. Čím výraznější a zajímavější, tím lépe. Vloni jsme měli růžovozlaté s motýlky a vypadaly naprosto úchvatně! Škoda, že takové nemají i pro dopspělé… 🙂

Proč je H&M můj oblíbený obchod

V H&M vždycky seženu trendy oblečení v super kvalitě za dobré peníze. Vždycky mají nějaké výhodné akce (např. 2+1 - dříve jsem hojně využívala pro body, nyní pro legínky a tepláky), kousky se dají výborně kombinovat a najdu zde jak běžné oblečení a doplňky, tak i tématické filmové a pohádkové, pokud je to u nás právě v kurzu. Jak už jsem zmínila, vždycky mě potěší chlapecké košile, ať už klasické nebo tak trochu frajerské, holčičí letní šatičky s krásnými motivy za super cenu a ty slavnostní přímo pohádkově kouzelné… Je to snad jediné místo, kde se dají sehnat bavlněné noční košilky s dlouhým rukávem a hezkým potiskem. Nebo třeba dětské nákrčníky. Sehnala jsem tu dokonce i krásné plavky v zimě, když jsme se jeli zahřát do teplých krajů a všude jinde se mi téměř vysmáli! Zkrátka pokud děti trochu povyrostou nebo jim chybí nějaký kus oblečení, moje kroky vedou do H&M. Nakupuji tu ráda a s čistým svědomím mohu doporučit. 

Bonus: 20% sleva na nákup nad 700,- Kč

Jestli se také tolik těšíte na kousky z nové dětské kolekce H&M, připomínám, že si je můžete pořídit výhodněji s kupónem na 20% slevu při nákupu nad 700,- Kč! Kupón platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017 ukázat v telefonu nebo tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Tak schválně, jestli se v “háemku” potkáme! Mě poznáte podle jarního úsměvu ;)

-------------------

Tento článek vyšel s podporou H&M. Všechny Jarní příběhy H&M naleznete zde.

Začni psát komentář...

Odešli