7 / 13
    v červenci už budeme čtyři,Adam nebo Veronika

    jéééé to je hezky,moc gratuluji Kači

    30. pro 2011
    alt
    autor

    @edousek konec tohoto roku a my končíme 12tt, pupík už se tlačí, nevolnosti jsou snad už za mnou.. a na mimi se doma moooc těšíme akorát se nemůžeme domluvit jestli teda raději sestřičku nebo brášku. pokojíček máme nachystaný růžový no tak v nejhorším z toho bude pracovna a z bílé pracovny nový pokojík..

    30. pro 2011
    alt
    autor

    @edousek jinak Edi díky a ten casualplay co prodává ta tvá kamarádka nechtěla by třeba slevnit? my takový budeme kupovat, sporťák a hlubokou, bez vajíčka, ale 10tis je opravdu hodně,když se podívám na ostatní inzeráty, no tak se jí zeptej..9.1. jdu na NT screening a jestli to bude vše o.k. tak kočárek klidně už pořídíme..

    30. pro 2011

    @alt ahoj Kači,no já se zeptám,kolik by jsi si představovala?já ani nevím kde ten inzerát mám,kde jsi ho viděla?
    tak budu držet pěsti at je vše v pořádku.
    jé vy už máte nachystaný pokojíček?a co Tomášek se těší na sourozence? a dokdy máš vplánu být v práci?

    31. pro 2011
    alt
    autor

    @edousek já si představuji hluboký + sporťák ,nánožník, snad slunečník jestli má do 7000kč.na mimibazaru tom se těší moc,vždyť on si sourozence už dlouho mooc přál,my ale ještě chtěli dodělt důležité věci na domku a to co není tak se dodělá až po mateřské, do práce chci chodit dlouho tak jak minule ,ale jestli budu mít problém s tlakem jak minule tak budu muset zůstat doma, no aby mě zase nenechali v nemocnice jako s Tomem takže tak do konce 6m to snad uhraju.. co bude pak to už neřeším měsíc bych na neschopence i byla..Jinak k tomu kočárku my takov měli na Toma,ale pak jsme to prodali a teď jsme zjistili,že se nám vleze i do auta a i ovládání nám vyhovuje jenže nový je moc drahý tak ho chci koupit z druhé ruky. to co my chcem stojí celkem v akci 16tis. ta tvá kamoška když to prodává za 10tis tak to už nový sporťák koupím za 8tis a hl korbu a vajíčko se dá na mimibazaru seznam celkem za 2tis. takže proto se mi to zdá být moc. a my navíc chceme jiné vajíčko od casualplay chci tu sedačku prima easy,obyč vejce mám po tomovi.

    31. pro 2011

    @alt tak já to s ní nějak zkusím pořešit.no ona to tak asi prodává,že ho koupila nový za dost peněz,musím jí říct,že se pohybuje na nižších cenách.
    tak to je fajn.že se tak těší na sourozence,tak důležitéje,že už domeček máte,zbytek se dodělá časem 🙂
    tak přeji hlavně zdravíčko ať jste vpořádku

    31. pro 2011