4 / 19
    Roan marita- mate nekdo vyzkouseny?Je moc krasny a docela levny.

    My ho dostali jako druhý kočárek na houpání na terase a tak, ale osvědčil se jako geniální offroad, se kterým to pálíme i po louce přes krtičince a malá si lebedí. Jedinou nevýhodou jsou kola, která po pár týdnech začala strašně vrzat, ale manžel je promazal WDéčkem (neptej se mě, co to je.. 🙂) a už dva měsíce si ani nevrzly. Korba je dost prostorná a ležení se dá zvednout. Za tu cenu je vážně dobrý.

    29. bře 2012

    my ho taky máme, už se vněm vozí moje druhá princezna. Hluboká korba je opravdu prostorná, kolečka nám taky začli brzo vrzat, ale tat´ka spravil 🙂 bydlím na vesnici a opravdu je to perfektní kočárek i do terénu :D . A nejvíce se ocení prostorný nákupní koš. Akorát sčím jsem pak byla sklamaná, když jsme vyměnili hlubokou korbu za sportovní, překvapilo mě, že je tak nízko, i místo pro pořádný nákup se tak snížilo :/ ale jinak jsem spokojená 🙂

    29. bře 2012

    My ho měli, teda ještě máme zabalený a zaparkovaný...je mi líto ho prodat 😀 opravdu spokojenost sama.Zvládá i hrozné terény ,,jak už bylo psáno" malá se tam vejde ještě teď v 8měsících ale už tam nechce léžet ☹ jedina slabina je,že se musí pořádně promazat i plasty jinak vrže.Taška je velká akorát a košík jsem také hodně využila 🙂 Nedám na něj dopustit, určitě doporučuji.

    29. bře 2012

    máme, a je naprosti úžasný, pokud ti nevadí že se ti přední kola netočí tak perfektní kočát, opravdu trochu vrže ale stačí promazat a je klid, jinak naprosto suprovej, Verunce je 6. měsíců a stále si lebedí v hluboké korbičce a já tedy ani neplánuju měnnit na sporták minimálně ještě 2 měsíce, prostoru má stále habaděj...
    nádherně houpe, a nemluvím ani o tom co na něm odvozím nákupů...🙂pro mě naprostá jednička

    29. bře 2012

    mame koupeny v jine barvicce...moc hezky

    29. bře 2012

    moje segra ma Roan Maritu 🙂

    30. bře 2012

    Měla jsem a spokojenost, na miminko je ideální - houpání. Pak u sporťáku když byla malá těžší mi vadila neotočná kola a stále nadzvedávání, takže sporťák máme jiný.

    30. bře 2012

    MÁME V PLÁNU NA DRUHÉ MIMI, TED NA PRVNÍ MIMKOMÁME X.LANDERA A JSEM SE SPORTÁKEM VELICE ZKLAMANÁ ☹

    16. led 2013

    @pp82 můžu se zeptat s čím jste nespokojená??mám taky Xlandera zatím hlubokou korbičku...

    16. led 2013

    z hlubokého šel malý brzo do sportáku, byl prostorově nám malý a ve sportáku je na prd to polohování. nejde to uplně do sedu, je takový v polosedu a to mu nevyhovuje!!! uvidíte, třebas vašemu mimču sedne!

    16. led 2013