apacheee
24. únor 2021
1050 

Ambasadorka dm doporučuje: naše TOP produkty pro praní prádla

Už nějakou dobu mi píšete, zda by bylo možné napsat články, ve kterých bych doporučila naše (respektive nejvíce asi moje) nejoblíbenější produkty z dm rozdělené přehledně podle sortimentu. Přijde mi to jako super nápad, takže jdeme na to 🙂

Právě před sebou máte první článek ze série a budu se v něm zabývat mými TOP produkty, které pravidelně a dlouhodobě používám při praní prádla. Zvolení tohoto tématu není náhodné, protože již velmi brzy pro vás spustím soutěž, ve které si budete moct zasoutěžit o balíček produktů, které využijete právě při praní prádla.

TOP produkty v naší domácnosti jsou:

  • Ubrousky proti zabarvení prádla - Denkmit

Tohle je za mě vlastně jeden z těch úplně nejvíc TOP produktů v celém dm, bez kterého si už ani neumím představit existovat! 

Díky těmto ubrouskům se nemusím zdržovat tříděním prádla podle barev a přesto mám jistotu, že se mi oblečení od sebe nikdy neobarví. Naopak, díky nim si prádlo udržuje dlouhou dobu zářivé barvy. A zachránila jsem s nimi i omylem odbarvené drahé nosítko!

Ubrousky se dají koupit ve velkém a menším balení.

Cena produktu: 109 Kč - 50 ks ubrousků

  • Prací gel na barevné prádlo - Denkmit nature

Při praní používám už pouze gely a tenhle se u mě zabydlel před dlouhou dobou. Vlastně, od té doby, co jsem jej objevila, tak už jsem ani žádný jiný nekoupila. Jsem velmi spokojena s pracími schopnostmi a miluju jeho jemnou vůni

Cena produktu: 99 Kč - 23 pracích dávek

  • Prací gel na bílé prádlo

Tento gel na bílé prádlo je vlastně takovým bráškou předchozího produktu. Bílé prádlo je jediné, které peru vždy samostatně, takže využívám prací prostředek určený přímo pro bílé prádlo. I zde platí, že jsem velmi spokojená s vlastnostmi i vůní a jiný prášek na bílé už v naší koupelně nebyl hodně dlouho. A zůstane to tak i nadále.

Cena produktu: 99 Kč - 23 pracích dávek

  • Tekuté žlučové mýdlo

Tekuté žlučové mýdlo mi zůstávalo poměrně dlouho utajeno a přišla jsem na něj až díky holkám v dm skupince, které jej opravdu často doporučovaly. No a tak jsem jej zkusila a už ho nedám. Mám dva kluky, kteří nemají občas moc daleko do čuňátek - nicméně ještě nebyly schopni "vyrobit" skvrnu, která by tomuhle zázraku odolala.

Cena produktu: 49,90 Kč - 250 ml

  • Vůně na prádlo do pračky i sušičky

Vůni, kterou vidíte na fotce, mám doma už delší dobu, takže se mi ji aktuálně nepovedlo v eshopu najít. Nicméně vůně na prádlo většinou nekupuji stále ty stejné, ráda zkouším nové. Nedávám je ani do každé pračky - volím vždy podle toho, co zrovna peru - vždy přidávám do ložního prádla a dávám méně prostředku, než je doporučeno, protože mám radši jemnou vůni.

Cena produktu: 84,90 Kč - 400 ml

  • Dezinfekce na prádlo

Tahle dezinfekce prý ničí bakterie, plísně i speciální viry. Tuto část samozřejmě jako běžný spotřebitel nejsem schopna nijak ověřit, ale jsem moc spokojená s tím, jak jemně voní a naučila jsem se ji tak přidávat skoro do každé pračky místo aviváže a vůní na prádlo. A řekla bych, že je prádlo v ní vyprané znatelně měkčí. 

Tento produkt hodně využívám i při práci - při focení často půjčuji klientkám těhotenské šaty a dětem oblečky, takže je samozřejmé, že po každém použití jdou všechny použité věci do pračky - a právě s tímto prostředkem.

Cena produktu: 57,90 Kč  - 1,5 l

  • Prací prostředky pro nejmenší

Když byly naše děti menší, prala jsem v přípravcích řady Denkmit Ultra Sensitive a byla jsem maximálně spokojená. Obzvlášť mladší syn měl z některých konkurenčních prášků problémy s kůží a tohle bylo vlastně jediné, co mu nečinilo potíže.

Nyní klukům peru ve stejných pracích prostředcích jako nám, takže tyto výrobky už doma aktuálně nemám, ale i tak je opravdu vřele doporučuji - protože jsem využívala opravdu dlouhodobě.

V této řadě je k dostání prací gel na barevné prádlo, prací gel na jemné prádlo a aviváž.

Více inspirace najdete jako vždy v dm skupině, kam vás zároveň i srdečně zvu:

https://www.modrykonik.cz/group/8708/

Tak, tohle jsou ty moje TOP produkty - a jaké prací prostředky z dm jste si oblíbily vy? Dejte mi vědět do komentáře 🙂

#dm #ambasadorka_doporucuje

Souhlasím s tebou, že řada Denkmit Ultra Sensitive je top!!!

25. únor 2021

Děkuji za osvětu. Něco znám, něco ne, ráda zakoupím a vyzkouším

25. únor 2021

Ubrousky proti zabarvení jsou nej, bez nich už neumím prát 😂 Vyzouším vůni na prádlo 👍

25. únor 2021

Já pravidelně používám žlučové mýdlo a chystám se na doporučení zde koupit to tekuté 👍

25. únor 2021

Ubrousky proti zabarvení a žlučové mýdlo jsou super

25. únor 2021

Žlučové je top.

25. únor 2021

Můžu jenom kvitovat, že jsi tento článek napsala 🙂 Takže zase musím přidat na seznam nějaké věci 😀 Jinak ubrousky proti zabarvení jsem loni vyhrála v adventním kalendáři (vlastně už předloni!) a jsou top! Nikdy by mě nenapadlo, že 100x praný ručník může barvit! Může. Už je tedy používám rok a nedám bez nich ani ránu 🙂

25. únor 2021

Top je žlučové mýdlo

25. únor 2021

Na ubrousky na obarvení prádla nedám dopustit! Ikdyz si ho trham na půl, přijde mi moc veliký :D

25. únor 2021

Super zrovna jse mi porarilo zabavit prádlo tak aspoň vím že ubrousky hodně doporučujete 🙂

25. únor 2021

Souhlasím výrobky Denkmit jsou super a ne jen na praní ale i na úklid 👌

26. únor 2021

Desinfekci na prádlo používám dlouho a supr 👍 mám dobrý pocit, že je spodní prádlo a ponožky "čisté" od všeho 🙂

26. únor 2021

žlučové mýdlo používám i na úklid, třeba vyčistí pěkně skvrny na koberci.

26. únor 2021

Žlučových mýdlo na dětské prádlo je supet

26. únor 2021

Ty ubrousky na praní jsou TOP...už jsem nimi nakazila i mamku a tetu ☺️

28. únor 2021

Tak ubrousky a žlučové mýdlo nesmí doma nikdy chybět..A na tu desinfekci na prádlo se podívám příště v obchodě. Používám teď jinou značku, ale tohle me zaujalo i cenou.

2. bře 2021

Zlucove mýdlo na to nedam dopustit

2. bře 2021
apacheee
autorAMBASADORKA

@191077, @aneta15, @coucouha, @eliskan, @evabry, @filija, @levorucka, @mahira, @mievsa, @misha_1989, @molymoly, @paturik, @petulkavt, @plamenek, @simona0506, @verunkanatalka, @zirawka

Moc děkuji za vaše zkušenosti a přeji krásný den 🍀

3. bře 2021

Ubrousky určitě vyzkouším, děkuji za inspiraci 😉

3. bře 2021

Začni psát komentář...

Odešli