5 / 58
    si tady pěkně lebedím

    Je krásnej 🙂 Náš Adámek se narodil v 33+6tt a míry 2420g a 44cm. Už na něm není poznat že se narodil dřív. Tak ať to taky brzo doženete 🙂

    12. srp 2010

    @bufina: tak to byla krásná váha teda, to my jsme zatím hubeňoučký, ale už to taky dohání brouček náš 🙂

    12. srp 2010

    @beru3nek Malej šel domů s váhou 2220g. A jak na tom Adámek je? Náš dostával kyslík navíc, asi 5l a za dva dny už 3. Ale po šesti dnech už byl z inkubátoru venku a desátej den mohl jet domů.

    12. srp 2010

    @bufina : my máme dneska porodní váhu konečně, malej našt. dýchal sám, jen s kojením je to horší, já nemůžu do ne, protože mám od porodu už 3. ATB. No řekli nám, že by mohl jít domů na tom 37 týdnu, tak snad nejdýl za 14 dní, zatím je teda furt v inku, a dostává sondou do žaludku mlíčko od jinejch mamin.

    12. srp 2010

    @beru3nek To musí být hrozný když za ním nemůžeš ☹ Tak se brzo uzdrav. My jsme s kojením dost bojovali. Poprvé sem ho nakojila až doma, ale to stejně tak nějak dudlal a moc nesál. Tak sem odsávala a odsávala, plně kojenej je až od třetího měsíce. Už máme příkrmy, ale mimo to kojíme doteď. Taky mně říkali jak dlouho bude asi muset v nemocnici zůstat a pak to bylo ze dne na den že si ho můžu odvést, tak uvidíš, třeba to bude dřív.

    12. srp 2010

    @bufina : ted´už našt. můžu. Nemohla jsem pár dní po císaři, když jsem měla teplotu, to bylo teda hrozný. Teď za ním jezdíme každý den, někdy i 2x za bobečkem naším. No taky jsem zvědavá jak se rozkojím, zatím mi přijde že nic moc, i po tom císaři to není žádná sláva asi. Třeba bude už koncem př. týdne doma 🙂

    12. srp 2010

    Budu držet palce ať ho máte doma co nejdřív. Malej byl taky císařem a nakonec to kojení šlo 🙂

    12. srp 2010