denitek
27. pro 2017
247 

Jak Jeníček měl zadeček v suchu 🙂

Před Vánoci na nás a hlavně Jeníčka čekalo velké překvapení  I když nebyl tak úplně přítomen u rozbalování předvánočního dárečku, ujala se toho ale statečně ségra, tak byl v plné síle a připraven  Jelikož je Jeníček předčasňátko, tak mi přijde o ptroti novorozencům trošku akčnější a říkala jsem si co to s plínkama velikost 2 udělá . 

U Nikolky jsme s "bílejma Pamperskama" došli ke zklamání, když byli plínky po ,,inovaci" bez síťky. A HURÁÁÁÁÁ nové plenky už je zase mají, jsem moc ráda, že se Pampers k tomuto kroku vrátilo  Protože ty plínky tenkrát.... No ale o tom není dnešní recenze přeci! 

Vzhledem k tomu, že Jeníček měl 1500g při narození, tak jsme začínali na nulkách  se kterými jsme byli spokojení, ale jsou krapítko větší než 0 od firmy B.H. Jedničky jsme měli také pampers a veliká spokojenost i s testovnou velikostí 2. Dostaly se nám do ruky i plenky zelené, ale ty mi přijdou ,,až moc tenké" nebo jak to říct, ty bílé jsou víc materiálu do ruky indikátor vlhkosti (počůrání) je taky super! Občas Jeník naplnil plínku tak, že se ten proužek začal až rozpíjet  A to především přes noc, kdy spinká i 7 hodin  

Také je velmi zajímavé foto pro srovnání.

Pampersky zvládly i cestování v šátku. trošku jsem se bála, jak to dopadne a zda nebudu prát i kombinézku nebo i snad šátek, ale volejme sláva, Pampersky to zvládly. Já sama za sebe doporučuji více bílé než zelené, ale to spíše kvůli síťce a také ,,síle materiálu". Přijdou mi prostě mohutnější v dobrém slova smyslu. 

Trošku u obou postrádám pružný pásek na zádech, který u jiných značek je možné najít. myslím si, že ale tím netrpí velikost 2 ale až třeba velikost 3, kdy jsou děti aktivnější a různě se okulují a kroutí jako háďata. Jinak jsme se značkou Pampers a bílými Pamperskami byli moc spokojení. Teda hlavně Jeníčke a o toho tu šlo ne?! A tady Vám na důkaz přikládám jeho první úsměv  (tu růžovou omluvte, ale nemohla jsem odolat mu ten overálek po ségře nezkusit )

#test_pampers

Začni psát komentář...

Odešli