endie
24. čer 2009

Čekáme Adélku

Po delším snažení a nekonečného čekáni kdy vždy dorazila ms a nebo vůbec i dva měsíce nic jsme byly na vyšetření a nedopadlo to vůbec dobře:( 21.1 09 prognoza nemůžu mít děti určitá nemoc mi udajně zasáhla vejcovody a i dělohu, manžel má jenom 25% života schopných spermii. Bylo nám řečeno že se máme poohlednout i po jiné možnosti jak být rodiči.
Ta beznaděj, zlost a otázky proč zrovna já, naštěstí mám zlatičko manžela který mě hodně moc podržel nad spermiogramem se smál a začal hledat věci ohledně adopce.

3.2 09 na testu jsme našli 2 čárečky 🙂 já ani manža tomu nemůžeme uveřit, každý den dělám test a manža čeká a pak kontroluje jestli tam stále jsou. 15.1 potvrzeno u paní doktorky v gyncentru , doktorka taky nemohla uvěřit ale pak přišela nečekaná věc pani doktorka najednou obrátila nechce mě nechat doma i přesto že ví kde pracuju a jak moc se o miminko bojíme, musíme přejít k jinému dr. Nový pan dr. mě nechal ihned doma a řekl že zázraky se dějí 🙂 takže ČEKÁME MIMINKO 🙂 budeto vytoužená tatinková holčička "o) kdby jste viděli výraz v jeho očích jak pan dr. řekl že je to holčička k nezaplacení myslela jsem že ho tam snad obejme 🙂) ale samozřejmě pak objímal mě a tatínek taky vybral jméno pro naší princezničku a bude to Adélka.
Termín porodu podle PM je 10.10 a podle ultrazvuku 9.10 :o) tak jsme zvědavý kdy ta naše frajerka malá vykoukne "o)
Maminka pěkně přibírá :o( ve 33tt už má +22kg a naše Adélka kolem 2 kg- bude to asi pěkný macík "o) nevadí hlaně at je zdravoučká