52 / 76

    Ahoj, to jsou hezcí zajíci! Můžu se zeptat, jak je to vyrobené a z čeho. A jakou máš zkušenost - jak staré dítě a kolik toho zvládlo samo udělat. Moc díky předem.

    13. bře 2015
    eustoma
    autor

    @bmichelle Je to iba papier a nit. Skratovany papier, ale kludne staci aj nastrihat. Len pre viacej deti, je skartovacka vyhodnejsia. Doporucujem dve farby, vyzera to lepsie. Potom staci urobit usi. To je urobit dlhe pasy, teda papier motany nitou. Uska potom spravime tak, ze dame konce k sebe. Dobre je aby trochu papierov trcalo, aby sa dali uska upevnit k hlavicke. Nasledne urobene telo z novyn. Obalene skartovanym papierom a motane nitou. Ocka su tie biele kulicky, teda vygulany papier. Upevnene su spendlikom, kde nasledne je zafarbena hlavicka spendliku. Nos je to iste ako ocicka, len v bielom prevedeni. Taktiez upevnene spendlikom. Nakoniec este spravit kulicku chvostik. Cele to k sebe zmotat, uviazat maslicku a je hotovo.

    13. bře 2015
    eustoma
    autor

    @bmichelle poial ide o to ake stre deti. tak to je relativne. ale s velkou pomocou to zvladne i 3 lety. len je to lepsie rozfazovat. no a mensou pomocou to zvladne 9 rocny. uplne sam od a az do z by to zvladol ten 9 rocny, ak by si predtym skusil nieco podobne. dolezite je pochopit princip. decka maju predstavivost dobru. mozno lepsi nez dospely 😉.

    13. bře 2015

    Moc děkuju za podrobný popis. To je neuvěřitelně dobrý nápad! Zatím sedím a žasnu. Opravdu se moc povedly. Mí synovci a neteře jsou většinou do 4 let, tak popřemýšlím, jestli by to zvládli. Ještě jednou moc díky a hodně podobně hezkých výtvorů a dobrých nápadů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. bře 2015
    eustoma
    autor

    @bmichelle prveho zajicka som zvladla s derkou, minuly rok, teda ked mala 2 a pol. ale je tam pomoc. musite drzat a dite mota. skusit napriklad predtym na gulicke, ci pochopi dite princip motani. ked ten pochopi, tak asistencia je mensia. dospely zajicka vyobi za 20-30 minut. dite za 2 hodky. doporucujem rozfazovat, naplanovat prestavky a tak.

    13. bře 2015

    @eustoma Děkuju 🙂 Ta kulička je dobrý nápad! Já se ještě pokochám, jak to máte hezké, pak vstřebám ten postup a rozmyslím, jak by se to příp. dalo realizovat nebo jestli počkat, až nebudou jak z divokých vajec a trochu starší. Ještě jednou díky!

    13. bře 2015
    eustoma
    autor

    @bmichelle ak by ste boli z Prahy pozvem Vas na moje hodiny. Rada uvidim novych ludi.

    13. bře 2015