1 / 1

    Vaska bolelo bricho. Nonstop rikal aui aui, hodne krkal. Veskere testy (krev, stolice, gastro) v poradku nic na lepek neukazovalo.... zkusili jsme vysadit, prvni dva tydny peklo na zemi s nim a od te doby - ani jedno aui na brisko, ustalo neustale obri krkni apod...

    12. kvě 2022

    Hele ono to tak s lepkem je... Pokud ho vysadis a opět zařadís dělá přesně to co píšeš. Můžeš mít třeba jen lehkou intolerancí a tím, že ho pravidelně nejís, tělo si odvykne a opětovné zařazení do jídelníčku dělá paseku. Pokud máš podezření výsad ho na minimálně měsíc a pak si dej kousek pečiva. Uvidíš co to udělá a pak se rozhodneš co dál 🙂 míň než měsíc bez lepku nemá úplně smysl.

    12. kvě 2022

    Jinak to vůbec nemusí být reakce pouze na lepek ale může to být i propustné střevo. Je to v podstatě porouchané střevo, které je ale možné výlecit

    12. kvě 2022

    Sice mi místo lepku vadí mléko, ale příznaky jsem měla dost podobné. Pořád mě nějakým způsobem bolelo břicho (po půl roce jsem to začala řešit), měla jsem různě po těle kopřivku a hlavně jsem měla strašně nafouklé břicho. I po ránu jsem bez přehánění vypadala jako těhotná. Po vysazení mléka mi břicho skoro okamžitě splasklo a konečně jsem začala i hubnout.

    12. kvě 2022

    Já mám nesnášenlivost lepku a u me se to projevuje hlavně bolesti břicha, po pecivu je mi tezko treba pul dne. Pak taky casta nevolnost.
    Však vyřaď pečivo když ti nedělá dobře, nebo si dej třeba jen plátek chleba denně. Proste snažit se jíst minimum lepku

    13. kvě 2022