gradan
26. led 2019
1095 

Canpol babies hledá Ambasadorku

Příchodem dítěte na svět se narodí i další osoba – máma. Je důležité, aby cesta mateřstvím a novou, celoživotní úlohou, začala co nejjednodušeji a nejradostněji.

Značka Canpol Babies pomáhá maminkám s každodenními radostmi i starostmi. Už více než 25 let se Canpol babies stará o to, aby cesta mateřstvím proběhla hladce a bez překážek. Maminkám se snaží poskytovat prostřednictvím široké škály produktů pomoc a podporu, aby si co nejvíc vychutnaly nejhezčí období jejich života.

Jaká by měla být Ambasadorka Canpol babies?

Měla by si užívat poslední trimestr těhotenství nebo mít svoje malé, maximálně 1-měsíční, klubko štěstí čerstvě na světě. Maminka, kterou hledáme, by měla mít mladého ducha, být komunikativní, kreativní, akční, měla by mít cit pro estetiku a chuť pustit se do jakékoliv výzvy. Měla by také ráda fotografovat a zachycovat všechny všední i nevšední momenty. Výhodou by bylo, kdyby byla aktivní i na Instagramu.

Pokud máte rády aktivní způsob života, v kterém chcete pokračovat i během mateřství a připravit tak svému drobečkovi dětství plné zážitků, neváhejte a chopte se své šance.

Jaké výhody přináší práce Ambasadorky?

  • systematickou práci na jednom konkrétním projektu s reálným využitím v dalším pracovním životě,
  • nové a moderní dovednosti, které se blýsknou v životopisu,
  • jedinečnou zkušenost propagovat svoji šikovnost a talent prostřednictvím důvěryhodné a stabilní značky,
  • a samozřejmě finanční odměnu (4 706 Kč měsíčně na autorskou smlouvu)

Do konkurzu na Ambasadorku pro Canpol babies se zapojíte jednoduše. Stačí vyplnit tento dotazník – Canpol babies hledá Ambasadorku. Čas na zapojení máte do 3.2.2019.

Napište o sobě všechno, co považujete za důležité. Popište vaše zájmy, nápady, vaše vnímání mateřství. Zkrátka se nebojte a zaujměte nás. Budeme se těšit na vaše příspěvky.

Držíme palce!

Cas zapojeni do 2.1.2019 a clanek zverejnen dnes? Tam asi bude nejaka chybka ne? 🙂

23. led 2019
gradan
autor

@dzogobela Áno, vďaka za postreh 🙂

23. led 2019

Ach jo, škoda, že se nehledalo dříve 🙄🙂

24. led 2019

Začni psát komentář...

Odešli